Ο Χρήστος ξεκίνησε από μακριά, μαζί με την οικογένειά του, για να πραγματοποιηθεί η βαθύτερη επιθυμία του: να συναντήσει τον αγαπημένο του ηθοποιό, που του κρατά συντροφιά από την οθόνη της τηλεόρασης ή το τάμπλετ, τον κάνει να γελά  και να νιώθει όμορφα παρά τις αντιξοότητες που βιώνει.

Η οικογένεια  έφθασε μετά από ένα 7ωρο οδικό ταξίδι, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην καρδιά της Αθήνας, σε ένα καταπληκτικό ξενοδοχείο στην Πλάκα που τους κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Αποκαμωμένοι, έπεσαν να ξεκουραστούν. Το επόμενο πρωί, μετά το πλούσιο πρωινό στο εξαιρετικό εστιατόριο του ξενοδοχείου, έκαναν βόλτα στα μαγαζιά, πήραν ρούχα και παιχνίδια και το μεσημέρι τους παρέλαβε το ειδικό όχημα για να τους μεταφέρει στο μέρος όπου το όνειρο του Χρήστου θα γινόταν πραγματικότητα. Με ζεστά χαμόγελα και έντονη την προσμονή της εκπλήρωσης της ευχής, ήταν όλοι τους ενθουσιασμένοι. Στην κεφαλή του τραπεζιού στο εστιατόριο κάθισε φυσικά ο Χρήστος μας, με τις ματάρες του διάπλατα ανοιχτές από τη χαρά του που επιτέλους θα έβλεπε το Μάρκο  από κοντά. Τα δώρα που η καλή του νεράιδα είχε φροντίσει  να του δοθούν άρχισαν να έρχονται στα χέρια του και να τον ενθουσιάζουν όλο και περισσότερο. Η νεράιδα είχε φροντίσει φυσικά και για τη  μικρότερη  αδελφούλα του.

Μόλις έφθασε ο Μάρκος, η χαρά του Χρήστου δεν περιγράφεται! Λίγο ήθελε να σηκωθεί όρθιος από το αμαξίδιό του! Ρίγη συγκίνησης μας πλημμύρισαν και το γλυκό του χαμόγελο μίλησε κατευθείαν στην καρδιά μας.

Δίπλα στον Χρήστο, που τον κοίταζε με αγάπη και θαυμασμό, ο Μάρκος  άρχισε τη συζήτηση γνωρίζοντας και πειράζοντας διαρκώς όλους που κρέμονταν από τα χείλη του βομβαρδίζοντάς τον συνεχώς με ερωτήσεις. Η ώρα πέρασε και η παρέα ανανέωσε το ραντεβού της για το Δελφινάριο, όπου ο Χρήστος και η οικογένειά του θα παρακολουθούσαν την παράσταση του Μάρκου. Ίσα που πρόλαβαν να γυρίσουν στο ξενοδοχείο και να ετοιμαστούν!

Στην πρώτη θέση, μπροστά – μπροστά, ο Χρήστος φορώντας την μπλούζα του Οργανισμού που λίγη ώρα πριν του είχε υπογράψει ο Μάρκος, μαζί με την οικογένειά του, παρακολούθησε την παράσταση και γέλασε με την ψυχή του. Έλεγε και ξανάλεγε πότο ευτυχισμένος ήταν. Όταν τελείωσε η παράσταση, η οικογένεια περίμενε υπομονετικά, με λαχτάρα, να μιλήσει με όλους τους συντελεστές, οι οποίοι έσπευσαν να ευχαριστήσουν το Χρήστο για την τιμή που τους έκανε.

Την επόμενη μέρα το μεσημέρι η οικογένεια απόλαυσε ένα υπέροχο γεύμα στο roof garden του ξενοδοχείου, συζητώντας για την υπέροχη εμπειρία που έζησαν, μην μπορώντας ακόμα να συνειδητοποιήσουν ότι όλο αυτό που έζησαν ήταν πραγματικότητα.

Όταν πήραν το δρόμο της επιστροφής, ο Χρήστος ήταν ένα ευτυχισμένο παιδί, που είχε πάρει τόση δύναμη από τη συνάντησή του με τον αγαπημένο του Μάρκο Σεφερλή, που αισθανόταν πλέον ικανός για τα πάντα! Κι εμείς κρατάμε φυλαχτό την  φωτεινότητα των ματιών του  και τη γλύκα  του χαμόγελού του.

 

Ευχαριστούμε από καρδιάς το Μάρκο Σεφερλή για την αγάπη και το χρόνο που αφιέρωσε στο Χρήστο μας.


θερμά την Εβλογημένο για την υιοθεσία της ευχής

τους εθελοντές μας: Χάρης Πατούνης, Φανή Πολίτη

τους χορηγούς σε είδος: Electra Palace Athens Roof Garden, Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιά, The Crust Factory

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)