Ο Χρήστος είναι ένας γλυκός και επικοινωνιακός έφηβος. Διαθέτει πολύ  χιούμορ και όπως κάθε παιδί στην ηλικία του, τρέφει μεγάλη αγάπη για τα video games. Αφιερώνει πολλές ώρες στο να παίζει παιχνίδια στον υπολογιστή, είτε ατομικά είτε με τους φίλους του, άλλοτε σαν συναγωνιστές και άλλοτε σαν αντίπαλοι. Εξαρχής λοιπόν, ήταν αποφασισμένος και απόλυτα σίγουρος για την ευχή του.

Όντας ένα πολύ προσγειωμένο παιδί, δεν περίμενε κάτι υπερβολικό, ήθελε έναν σύγχρονο υπολογιστή που θα έκανε την απασχόληση του ακόμα πιο ευχάριστη και δυναμική. Άλλωστε ο Χρήστος εμπιστευόταν της νεράιδές του και πίστευε ότι θα κάνουν το καλύτερο για εκείνον.

Αυτό όμως που δε γνώριζε και δεν περίμενε με τίποτα, ήταν πως ως ημέρα εκπλήρωσης της ευχής του είχε οριστεί η ημέρα των γενεθλίων του. Μια σημαντική ημέρα για εκείνον και τα αγαπημένα του πρόσωπα, η ιδανική ημέρα για να πιστέψει κάποιος στη δύναμη της ευχής και στη δύναμη της ζωής. Συνένοχος στο πιο γλυκό «έγκλημα» δε θα μπορούσε να είναι άλλος από  τη μητέρα του, η οποία σκαρφίστηκε χίλια δύο για να βοηθήσει στην έκπληξη και να φροντίσει η ημέρα αυτή να μείνει αλησμόνητη στο γιο της. Οι νεράιδες και η μητέρα του Χρήστου διοργάνωσαν για εκείνον ένα party σε ένα πολύ όμορφο διαμέρισμα, στολισμένο κατάλληλα για να εκπληρωθεί η ευχή του φίλου μας στα 14α γενέθλιά του.

Όλα ήταν έτοιμα, διακόσμηση, στολισμοί, κάθε μικρή λεπτομέρεια. Μπαίνοντας στο σπίτι ο Χρήστος ξαφνιάστηκε, τα έχασε προς στιγμήν και έκπληκτος κοιτούσε τριγύρω. Η μητέρα, του που επιθυμούσε το party αυτό να είναι η πιο ευχάριστη έκπληξη για το Χρήστο, φυσικά και δεν είχε αποκαλύψει το παραμικρό, ούτε προδόθηκε για τη συνωμοσία της σε όλο αυτό. Σε όλη τη διάρκεια του party, o Χρήστος παρέμενε ενθουσιασμένος και το χαμόγελό του δεν έσβησε ούτε λεπτό από το πρόσωπό του. Η χαρά του ήταν τόσο μεγάλη που για λίγο ξέχασε τον υπολογιστή. Μα μόλις οι νεράιδες εμφάνισαν μικρά και μεγάλα κουτιά, το χαμόγελό του έγινε ακόμα πιο πλατύ.

Άρχισε να ξετυλίγει με αργές κινήσεις τα κουτιά, κάνοντας τους καλεσμένους του να αγωνιούν από την προσμονή, περισσότερο από τον ίδιο. Ένα – ένα αποκαλύπτονταν τα αξεσουάρ που θα συνθέσουν τον πολυπόθητο υπολογιστή και εκείνος τα περιεργαζόταν πανευτυχής.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ούτε που είχα φανταστεί πόσα πράγματα μπορείτε να κάνετε και πόσο ευτυχισμένο μπορείτε να κάνετε ένα παιδί» ήταν τα λόγια του.

Αποστολή εξετελέσθη! Το χαμόγελο που δεν σβήνει στιγμή είναι η πιο γλυκιά ανταμοιβή και ενισχύει την πεποίθηση ότι η εκπλήρωση μιας ευχής κάνει ένα παιδί να πιστέψει πως όλα μπορούν να συμβούν, πόσο μάλλον όταν η ευχή εκπληρώνεται την ημέρα των γενεθλίων του!

Ευχαριστούμε θερμά τον Panos Dent Games που μας αφιέρωσε το live streaming του Σαββάτου 3 Οκτωβρίου. Από το σύνολο των SMS που εστάλησαν, συγκεντρώθηκαν περίπου €600, τα οποία και διατέθηκαν στην ευχή του Χρήστου μας!

θερμά τον Panos Dent Games και τους συμπαίκτες του για την μερική υιοθεσία της ευχής!

τους εθελοντές μας: Μπογδάνος Διονύσης, Ούτσιου Αλεξάνδρα

τους χορηγούς σε είδος: Airbnb, My Catering Events & Parties, Fresh

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)