Όταν είσαι λάτρης του ποδοσφαίρου και της Liverpool, όταν είσαι από μικρός με μία μπάλα ποδοσφαίρου και καθημερινές προπονήσεις, τότε μία είναι η ευχή σου:  να παρακολουθήσεις αγώνα της Liverpool στο Anfield!

«Θέλω να μπω μέσα σε αυτό το υπέροχο γήπεδο και να παρακολουθήσω από κοντά τους αγαπημένους μου παίκτες», μας είπε ο Χρήστος. Οι νεράιδες είδαν τη λάμψη στα μάτια του Χρήστου και οργάνωσαν για εκείνον ένα ταξίδι που θα του έμενε αξέχαστο!

Λίγες ημέρες μετά τη γιορτή του και μέσα στις γιορτές, ο φίλαθλος μας ετοίμασε τις βαλίτσες του. Μαζί με τον μπαμπά του ταξίδεψαν με προορισμό την Αγγλία για να απολαύσουν μία μοναδική εμπειρία. Ξεκίνησαν με μία ξενάγηση στο γήπεδο της αγαπημένης ομάδας του Χρήστου και στη συνέχεια παρακολούθησαν έναν αγώνα που τους έκοβε την ανάσα σε κάθε δυνατή φάση. Όλο αυτό το συναίσθημα, σε ένα κατάμεστο γήπεδο, να παρακολουθεί live την αγαπημένη του Liverpool, παρέα με τον μπαμπά του, πλημμύριζε την καρδιά του με χαρά.

Αυτό το ταξίδι στο Anfield θα το θυμάται για πάντα. Η στιγμή όπου όρθιος μέσα στο γήπεδο, με χιλιάδες οπαδούς της ομάδας να τραγουδούν όλοι μαζί το “you’ll never walk alone”, θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό του.

Οι γονείς του Χρήστου μας ευχαρίστησαν για όλα όσα κάναμε για εκείνον και την οικογένειά τους. Μας εκμυστηρεύτηκαν γεμάτοι ενθουσιασμό: «Δε μπορούσε να κοιμηθεί από την αγωνία του μία εβδομάδα πριν την ευχή του». Μετά την εκπλήρωση της ευχής μας έγραψαν «Είναι ευλογία για τον κόσμο μας να υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που αφιερώνουν ψυχικά και υλικά αποθέματα για να μοιράζουν αγάπη. Λυπούμαστε που δεν μπορούμε να βρούμε κάποια έλλειψη για να σας κάνουμε καλύτερους!», λόγια που μας γεμίζουν γαλήνη.

τους εθελοντές: Μασιακου Μαρία-Χαρά

τους χορηγούς σε είδος: Airbnb, Aegean Taxi, Myikona

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)