Ο Χρήστος είναι ένα γλυκύτατο και χαρούμενο παιδί, με εκφραστικότητα και ενθουσιασμό. Μέχρι τα 5 του χρειαζόταν να χρησιμοποιεί  αμαξίδιο για να μετακινηθεί, και οι γιατροί δεν έδιναν ελπίδες για να καταφέρει να  περπατήσει. Εκείνος όμως τα κατάφερε! Μπορεί τώρα να περπατάει με άνεση, ακόμα και να χοροπηδάει. Είναι πειραχτήρι και του αρέσει να το δείχνει αυτό στον αδελφό του, Πέτρο. Αγαπημένη του ομάδα, φυσικά, είναι ο ΠΑΟΚ, όπως και όλης της οικογένειάς του. Κάθονται όλοι μαζί στο σαλόνι για να παρακολουθούν τους αγώνες.

Ο Χρήστος δεν έχει πάει ποτέ στο γήπεδο να δει έναν αγώνα από κοντά, και θα ήθελε πολύ κάποια στιγμή να το κάνει. Ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ, κατά τα λεγόμενά του, είναι ο Πασχαλάκης. Τίποτα δεν θα τον έκανε τόσο ευτυχισμένο όσο το να παίξει μπάλα με τον ΠΑΟΚ, και εννοείται να είναι και ο αγαπημένος αδερφός του μαζί. Ο ίδιος θέλει να φοράει το 10 στη φανέλα του και ο Πέτρος… μάλλον το 47.

Οι νεράιδες έπιασαν αμέσως δουλειά και φρόντισαν ώστε να μπορέσει ο Χρήστος να συναντήσει το συντομότερο την ομάδα που τόσο αγαπά και θαυμάζει.

Η πολυπόθητη ημέρα να συναντηθεί με την ομάδα του ΠΑΟΚ είχε πια φτάσει. Το αυτοκίνητο που θα μετέφερε τον Χρήστο και την οικογένειά του στο γήπεδο της Τούμπας ήταν στην ώρα του. Η ανυπομονησία του ήταν έκδηλη.

Φτάνοντας στο γήπεδο η χαρά του ήταν πραγματικά ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του. Στην είσοδο συναντήθηκε με παίκτες της ομάδας, οι οποίοι έφταναν στο γήπεδο για να προπονηθούν και να πραγματοποιήσουν την ευχή του. Μπαίνοντας στο γήπεδο πιασμένος χέρι-χέρι με τον αδελφό του, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η ευχή του γινόταν πραγματικότητα. Ήταν τόσο χαρούμενος! Οι παίκτες της ομάδας πλαισίωσαν και τα δύο παιδιά με πολλή αγάπη κι ενδιαφέρον. Ο αγαπημένος παίκτης του δε σταμάτησε να παίζει μαζί του! Αντάλλαξαν άπειρες πάσες και μπαλιές! Ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφίστηκε στο πρόσωπό του όταν είδε την τούρτα που η νεράιδά του είχε μυστικά ετοιμάσει, σε σχήμα μπάλας φυσικά! Ολόκληρη η ομάδα μαζεύτηκε για να σβήσει ο Χρήστος το κεράκι του και να φωτογραφηθεί μαζί του. «Μου φτιάξατε τη χρονιά!», φώναξε ο μικρός μας. Η μητέρα του πολύ συγκινημένη, μας έλεγε ότι το παιδί της ήταν σαν να έβγαλε φτερά στα πόδια του!

θερμά τον ΠΑΟΚ για την συνεργασία και την εκπλήρωση της ευχής

τους εθελοντές μας: Τάνια Γεωργουλέτη

τους χορηγούς σε είδος: Ξένια Παπαδοπούλου, Firework – Το Πυροτέχνημα, BOX Food For Your Mood, Ζαχαροπλαστεία ΜΙΛΤΟΣ

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!