Μοναδική ευχή Χριστίνας μας ήταν να αποκτήσει ένα καινούριο δωμάτιο. Σημαντική προϋπόθεση ήταν να επικρατεί το ροζ χρώμα και το στυλ του να είναι όσο πιο νεανικό γίνεται, αφού αρχίζει σιγά-σιγά να μπαίνει στην εφηβεία.

Τα ξωτικά και οι νεράιδες δούλεψαν πυρετωδώς για το αποτέλεσμα και τη Χριστίνα μας… Άλλωστε, κι εκείνη περίμενε αγωνιωδώς να ετοιμαστεί το νέο της δωμάτιο, για να καλέσει απευθείας τις φίλες της. Σκέφτηκαν, λοιπόν, οι νεράιδες πως το δωμάτιο έπρεπε να είναι ακόμη καλύτερο από αυτό που είχε φανταστεί. Εκείνη, παρά τη λαχτάρα της, περίμενε υπομονετικά.

Την ημέρα της εκπλήρωσης οι νεράιδες, με τους υπέροχους γονείς της, τακτοποίησαν όλα τα δωράκια σε διάφορα σημεία του δωματίου. Η Χριστίνα είχε να συναντήσει πολλές ακόμα εκπλήξεις!

«Είναι καταπληκτικό!», σαν να μας είπε το βλέμμα της με το που άνοιξε την πόρτα. Ήταν ακριβώς όπως το είχε φανταστεί… Βέβαια, εκείνη ήταν είχε καθοδηγήσει λεπτομερώς τις νεράιδές της για τη δημιουργία του.

Ο τοίχος είχε τρία διαφορετικά χρώματα και δημιουργούσε ένα απίθανο αεροδυναμικό σχήμα. Τα έπιπλα ήταν ιδιαίτερα και πανέμορφα. Δύο πουφ βρίσκονταν στη μέση του δωματίου και οι ημιδιάφανες παλ χρώματος κουρτίνες άφηναν ένα γλυκό φως να μπαίνει στο δωμάτιο.

Ένα πράγμα είχε μείνει μόνο: Να καλέσει τις φίλες της στο νέο της δωμάτιο!

θερμά τη ΔΕΗ για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Γιώτα Χαλυβοπούλου, Εριφύλη Τσανακτσίδου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: BED & HOME, Craftbox, Elite Strom, IKEA, KENTIA, ΚΙΦΑ Μεταφορική Ελλάδος, MyIkona, Vitex, Zougris, ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ, Ζαχαροπλαστεία-Catering Μίλτος

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!