Ένα όνειρο έβλεπε τα βράδια στον ύπνο της η Χριστίνα: να ξυπνάει και να βρίσκεται σε ένα πριγκιπικό δωμάτιο παρέα με τις αγαπημένες της ηρωίδες που της κρατούσαν συντροφιά τις δύσκολες ώρες. Κοκέτα, με νάζι, τσαχπινιά και αυτοπεποίθηση, μας κέρδισε από το πρώτο λεπτό. Της αρέσει να επιμελείται μόνη της τα ρούχα και τα αξεσουάρ τους και πάντα φρόντιζε ακόμα και μέσα στην κλινική και κατά τη διάρκεια των θεραπειών να είναι περιποιημένη! Όταν, λοιπόν, εξέφρασε στις νεράιδες την επιθυμία να αλλάξει το δωμάτιό της, δεν προκάλεσε καμία εντύπωση που το ύφος που περιέγραφε παρέπεμπε σε κάτι πριγκιπικό και άκρως κοριτσίστικο.

Λατρεύει τις πριγκίπισσες και ήθελε στο νέο δωμάτιο, που θα μοιράζονται με την μεγαλύτερη αδελφή της, να αισθάνονται και οι ίδιες πως ζουν σε παραμύθι. Ζήτησε τα κρεβάτια τους να είναι πλαισιωμένα από όμορφες κουνουπιέρες, όπως άλλωστε αρμόζει σε κάθε πραγματική πριγκίπισσα, και να έχουν φυσικά και boudoir για να μπορούν να καλλωπίζονται.

Ο πειρασμός να ρίξει κλεφτές ματιές όσο τα ξωτικά εργάζονταν αδιάκοπα ήταν μεγάλος, μα η Χριστίνα μας ήθελε να είναι τα πάντα μια μεγάλη έκπληξη την ημέρα της εκπλήρωσης της ευχής της και περίμενε υπομονετικά. Μόνο όταν εμφανίστηκαν μπροστά της δύο όμορφες νεράιδες κατάλαβε πως η  μεγάλη στιγμή μάλλον είχε έρθει και για πρώτη φορά δεν ήξερε πώς να αντιδράσει! Φαινόταν σαστισμένη, όλα όμως άλλαξαν, μόλις άνοιξε την πόρτα του δωματίου. Έτρεξε προς το κρεβάτι της που μάλιστα επάνω του έγραφε «princess» και άρχισε να χοροπηδά! Όσο ανακάλυπτε τα καινούρια της πράγματα και τις μικρές διακοσμητικές λεπτομέρειες, δεν βρήκε κάτι που να μην την ενθουσιάσει! Μαζί με την αδελφή της άνοιγαν τα δώρα και το γέλιο τους αντηχούσε σε ολόκληρο το σπίτι! Μετά το παιχνίδι, οι νεράιδες επιφύλασσαν μια ακόμη έκπληξη. Με έναν μαγικό τρόπο, εμφάνισαν δύο πριγκιπικά φορέματα που οι αγαπημένες αδελφούλες φόρεσαν χωρίς να χάσουν λεπτό και πόζαραν στο φωτογραφικό φακό με αέρα πραγματικής πριγκίπισσας!

Η ευχή της Χριστίνας μας ήταν από τις πιο γλυκές και όμορφες στιγμές για τον νεραϊδόκοσμο. Μα ακόμη πιο τρυφερά και όμορφα ήταν τα λόγια της μαμάς της: «Η εκπλήρωση της ευχής της ήρθε με την ολοκλήρωση των θεραπειών της, κι αυτό είναι το καλύτερο κλείσιμο αυτού του δύσκολου κύκλου. Τώρα θα συνεχίσουμε πιο δυνατοί και θα επανέλθουμε σε μια καθημερινότητα φυσιολογική ξανά… Συνεχίστε αυτό που κάνετε. Είναι λειτούργημα!».

θερμά τα MESOGEIOS ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Ναταλία Δημητρίου, Βικτώρια Τριπολιτσιώτη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Craftbox, Elite Strom, Epilegin, Fresh Patisserie, IKEA, MyIkona

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: ΚΕΝΤΙΑ

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!