Ένα βράδυ, καθώς η Χριστίνα έμπαινε με τη μαμά της στο αυτοκίνητο, είδαν ένα αστέρι να πέφτει.

«Χριστινάκι, θέλω να κάνεις μια ευχή. Το είδες το αστέρι;», τη ρώτησε η μαμά της.

«Ναι, μαμά, το είδα το αστέρι!», απάντησε η Χριστίνα.

«Λένε ότι πρέπει να κάνουμε μια ευχή», είπε η μαμά της.

«Εύχομαι να γίνω καλά και μια μέρα να έχω εδώ τη δική μου παιδική χαρά», απάντησε σταθερά η Χριστίνα.

Και, τότε, άρχισαν όλα…

Η Χριστίνα είναι ένα πλάσμα γεμάτο ενέργεια. Πάντα με ένα υπέροχο χαμόγελο, πάντα με πολλή όρεξη και κέφι, δεν έχασε στιγμή τη ζωντάνια της. Πάλεψε γενναία με την ασθένειά της. Όπως θα δείτε, η μπλούζα που φοράει την ημέρα της ευχής της γράφει: «Ήμουν δυνατή, αλλά τώρα είμαι δυνατότερη. Είμαι μια αληθινή σούπερ ηρωίδα!».

Η ηρωίδα μας, λοιπόν, καθ’ όλη τη διάρκεια των θεραπειών της, δεν σταματούσε να μιλάει με τη νεράιδά της. Βιντεοκλήσεις, τηλέφωνα, βίντεο… Τρελαινόταν να βλέπει τα φτερά της, γιατί ήξερε ότι ήταν η μόνη που μπορούσε να τα δει. Μάλιστα, στα εγκαίνια και το πάρτι τής νέας παιδικής χαράς της ήθελε να φορέσει τα δικά της φτερά!

Η ημέρα της ευχής της ήταν… διπλό πάρτι. Λίγες ημέρες πριν, η Χριστίνα είχε τελειώσει τις θεραπείες της! Γυρνώντας από το νοσοκομείο, όλα ήταν έτοιμα. Η παιδική χαρά, για την οποία είχε ευχηθεί σ’ εκείνο το αστέρι, είχε στηθεί στον κήπο του σπιτιού της. Το μόνο εμπόδιο που υπήρχε πια ανάμεσά τους ήταν… μια ροζ κορδέλα!

Η Χριστίνα έκοψε την κορδέλα και έτρεξε με φόρα στη μέση της παιδικής χαράς. Η νεράιδά της της είχε κρύψει δώρα σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε γωνιά. Με κάθε δώρο που άνοιγε, μας χάριζε και από μία καινούρια χορευτική κίνηση που μας έκρυβε. Μέχρι να ανοίξει και το τελευταίο δώρο, είχε επινοήσει ολόκληρο χορευτικό!

Το candy van έφερε ένα σωρό λιχουδιές, με τις αγαπημένες της Χριστίνας να πρωταγωνιστούν. Οι φωνές και τα γέλια της ακούγονταν από μακριά και κάλυπταν τη μουσική που έπαιζε από τα μεγάλα ηχεία. Το πάρτι που ακολούθησε ήταν εξωπραγματικό και η χαρά της μικρής μας απερίγραπτη! Κυλίστηκε στο γρασίδι, χόρεψε με την ψυχή της και έδωσε τις δικές της συνεντεύξεις στο μικρόφωνο των ξωτικών που βρίσκονταν εκεί…

θερμά όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Άντζελα Λιβγιέρη, Ελπίδα Γούλα, Εύα Αθανασούδη, Ειρήνη Αδάμου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Leroy Merlin, Μεταφορική Λιναρδάκης, Carousel, Profitstore, Ζαχαροπλαστείο Passarella, Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Ηλιαχτίδα, Τζένη Παππά

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!