Η χαμογελαστή Χρύσα όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει οδοντίατρος. Ευχήθηκε να αποκτήσει ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας με μόνη προδιαγραφή, να συνοδεύεται από μία γραφίδα αφής.

Το ταξίδι της ευχής για τη Χρύσα ξεκίνησε μια εβδομάδα πριν από την ημέρα εκπλήρωσης. Όπως είχε σχεδιάσει η ομάδα της Τρίτης Γυμνάσιου του Κολλεγίου Αθηνών, κάθε μέρα επί επτά μέρες η Χρύσα  έπαιρνε μ’ έναν μαγικό τρόπο ένα σημαντικό κομμάτι του «παζλ» για την εκπλήρωση της ευχής της. Μετά τις πρώτες τρεις ημέρες περίμενε να ξημερώσει η επόμενη ημέρα με αγωνία, για να δει ποια θα ήταν η επόμενη έκπληξη.

Έπειτα από αρκετές αναβολές και άλλες τόσες ανατροπές, εκπληρώθηκε η ευχή της στην Θεσσαλονίκη,  σε μία υπέροχη και καταπράσινη κωμόπολη. Είχαμε στήσει ένα νεραϊδίσιο και ρομαντικό σκηνικό έκπληξης και περιμέναμε την άφιξη της Χρύσας. Της είχαμε ετοιμάσει και μια έκπληξη που σίγουρα δεν περίμενε: ήρθε η κολλητή της και η αδερφή της από την Κομοτηνή, τον μόνιμο τόπο διαμονής τους, και τις κρύψαμε ώστε να αναγκαστεί να μαντέψει. Έλα που από την αγωνία τους, προδόθηκαν γιατί φάνηκαν τα βραχιόλια τους και η Χρύσα τα ήξερε καλά!

Δειλά-δειλά μπήκε στο χώρο που θα εκπληρώνονταν η ευχή της και άρχισε να ακολουθεί τις πατούσες του δαπέδου. Τα βήματα την οδηγούσαν σε 3 πινιάτες. Με δύναμη έσπασε την πρώτη και βρήκε το πρώτο της δώρο – ένα αξεσουάρ κινητού. Με ακόμα περισσότερη δύναμη έσπασε την δεύτερη όπου και εκεί βρήκε ένα δεύτερο αξεσουάρ κινητού. Την τρίτη τη διέλυσε χρησιμοποιώντας όση δύναμη είχε γιατί ήλπιζε να είναι το κινητό της μέσα.

Όμως το κινητό της ήταν κρυμμένο κάπου αλλού… Σε μια πανέμορφη τσάντα στολισμένη με μονόκερους κάτω από πολλές σοκολάτες! Η χαρά της  ήταν τεράστια, και άλλη τόση η βιασύνη της να φάει τις σοκολάτες που ήταν όλες δικές της!  Πού  να ήξερε τι  βρισκόταν στον πάτο της τσάντας!  Τη συνέχεια τη φαντάζεστε… Η Χρύσα και το κινητό είχαν γίνει ένα!!!

Αγκαλιά με το κινητό έφαγε, αγκαλιά με το κινητό φωτογραφήθηκε, αγκαλιά με το κινητό της έπαιζε τα διαφορά παιχνίδια που είχε σχεδιάσει η ομάδα των VolunTeens και είμαστε σίγουροι ότι αγκαλιά με το κινητό της…κοιμήθηκε!

τους εθελοντές μας: Ζλάτα Νατάσα

τους χορηγούς σε είδος: Samsung, ΦΙΝΟ Ζαχαροπλαστείο, Aegean, Aelios Petra, Πλαίσιο, Nakas Concept, Sweebies, Στάθης Κομνηνός, Intralink

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!