Η Χρυσούλα μας… Ένα πολύ γλυκό κορίτσι, κοινωνικό, φιλικό και ευγενικό. Ένα κορίτσι, μια ανάσα μακριά από την εφηβεία που έχει επικεντρωθεί στους δεσμούς της φιλίας! Αγαπημένο της «χόμπι»; Ό,τι μπορεί να κάνει παρέα με τις φίλες της. Όταν της ανέφεραν για τον μαγικό κόσμο με τις νεράιδες που εκπληρώνουν ευχές, φάνηκε ενθουσιασμένη και έτοιμη να μοιραστεί μαζί τους μια σκέψη που τριγυρνούσε εδώ και λίγο καιρό στο μυαλό της: την ευχή της! Η Χρυσούλα τους εκμυστηρεύτηκε πως θα ήθελε ένα καινούριο κινητό. Το δικό της ήταν παλιό και η επικοινωνία με τις αγαπημένες φίλες της δυσκόλευε.

Παρέα με την αγαπημένη της φίλη, την οικογένειά της και τις νεράιδες, η Χρυσούλα μας έφυγε από το σπίτι για μια μονοήμερη εξόρμηση, όπου την περίμεναν πολλές και διάφορες εκπλήξεις. Για μια 11χρονη πριγκίπισσα, όπως τη Χρυσούλα, η μέρα δεν θα μπορούσε να παρά να ξεκινήσει με περιποίηση ομορφιάς. Ακολούθησε ένα υπέροχό γεύμα με όλες τις αγαπημένες λιχουδιές της μικρής και οι νεράιδες, όλο και κάποια έκπληξη της έκαναν που και που.

Ένα κρυφό της πάθος είναι η μαγειρική. Έτσι, η μέρα συνεχίστηκε με την επίσκεψη της Χρυσούλας σε μία σχολή ζαχαροπλαστικής, όπου επιδόθηκε σε ζαχαροπλαστικές δημιουργίες.  Η χαρά της ξεχείλιζε από τα μάτια της, καθώς δημιουργούσε απολαυστικές κρέπες και βάφλες.

Το κινητό, όμως; Πουθενά! Και πάνω που η Χρυσούλα είχε αρχίσει να πιστεύει ότι ίσως τελικά να μην είναι η ημέρα της ευχής της, μία τούρτα υπερπαραγωγή εμφάνισαν από το πουθενά οι νεράιδες. Δίπλα στην τούρτα έστεκε ένα κουτί.. Ένα κουτί που με την πρώτη ματιά είχε το ακριβές μέγεθος του κινητού της. Η Χρυσούλα δεν έκανε λάθος. Ήταν όντως το κινητό της. Προσπέρασε την τούρτα και πήρε το κουτί. Ξετυλίγοντάς το, η έκφρασή της δεν άλλαξε ούτε δευτερόλεπτο. Είναι αυτή που βλέπετε στις φωτογραφίες!

Παρόλο που στην αρχή ντρεπόταν, το ίδιο βράδυ είπε στη μαμά της ότι ο κόσμος έπρεπε με κάποιο τρόπο να μάθει πόσο ωραία πέρασε στην ευχή της. Έτσι, είπαν στη νεράιδα ότι δεν ντρέπεται πια… Έπρεπε όλοι να μάθουν πόσο μεγάλη ήταν η χαρά που πήρε!

θερμά τους εθελοντές Λάρισας για τη δράση Make-A-Wish Cookie και όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους και συνέβαλαν μαζί στην εκπλήρωση της ευχής της Χρυσούλας μας

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Κωνσταντίνος Καρίκας, Μαρία Κόκκα, Έλενα Φιλουκατζή

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Myikona, Craftbox, ΤGI Friday’s, Σοφία Πεχλιβανίδου, La chef Levi

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!