Στις 26 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στην Ιαλυσό της Ρόδου, για 2η συνεχή χρονιά, το “Let’s Paint Rhodes”. H εκδήλωση διοργανώθηκε από το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ιαλυσού, μια ομάδα νέων, οι οποίοι οραματίζονται έναν πολύχρωμο κόσμο, έναν καλύτερο κόσμο!

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν – και φέτος- η στήριξη του έργου του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), και με μέρος των εσόδων θα υιοθετηθεί και θα εκπληρωθεί μια ευχή ενός παιδιού με σοβαρή ασθένεια.

H εκδήλωση αποτελεί μια πρωτοβουλία του 1ου Σύστημα Προσκόπων Ιαλυσού σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδο – Δ.Ο.Π.Α.Ρ., ενώ όλη η τοπική κοινωνία και οι φορείς συνέβαλαν, ώστε στο Οικονομίδειο Γήπεδο Ιαλυσού, να πραγματοποιηθεί μια μοναδική εκδήλωση, με πολλή χαρά, κέφι και χρώμα!
Η συμβολή του Στέλιου Κρητικού ήταν μείζονος σημασίας, μια και αντιμετώπισε με κέφι ακόμα και την ολιγόλεπτη τοπική διακοπή ρεύματος, και ξεσήκωνε καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης τους συμμετέχοντες! Η πρώτη επίσημη ρίψη της εκδήλωσης «ανακοινώθηκε» δε, από την Πρέσβειρα του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, Φαίη Σκορδά, και τους Vegas, που τραγούδησαν έως αργά για το κοινό!

Η Ιαλυσός ανυπομονεί για την επόμενη χρωματιστή της ημέρα, για την επόμενη ημέρα προσφοράς και χαράς!

Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ιαλυσού δεν θα είχε φέρει εις πέρας τη σημαντική αυτή προσπάθεια, χωρίς την υποστήριξη των: Δημοτική Κοινότητα Ιαλυσού, Γ.A.Σ. Ιάλυσος για την παραχώρηση του Οικονομίδειου Γηπέδου Ιαλυσού, ΠΑΠΠΟΥ – Spar, KAIΡ Α.Ε. , Rattan Cuizine & Cocktail, Παγωτοπωλείο, Pet Shop Limnos, Cakebox, Esperinos Bar, KΑΥΚΑΣ, Το Ποσπέρι, CoffeeLab, WaterPark, High Lights Μπέτυ Βλάχου, Koufos Images, Met-ro Μεταφορική, Artisti Crepa, Silk Oil ΑΦΟΙ Τσαγκαράκη, Milou, Travel and Fly Wise, Ντεβρής-Σελήμ, Αργυρού Κοντέινερ, Best FM 101,3, Radio Αρχάγγελος, Radio1, Casa Cabana για τη φιλοξένια, Kostas Village και εφημερίδα «Η ΡΟΔΙΑΚΗ» Sleep Deep, DJ’s Pantelis Livisianos και EVANS,. Ανδρέας Κακλιός για τη φωτογραφική κάλυψη και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυγοσωστών Ρόδου.