Η Αναστασία είναι ένα εννιάχρονο γλυκό κορίτσι που λατρεύει την ενόργανη γυμναστική, μιας και είναι η κύρια καθημερινή της δραστηριότητα, και επιλέγει να την περιτριγυρίζουν λαμπερά κοριτσίστικα χρώματα, όπως το κόκκινο, το ροζ και το μωβ σε ό,τι κάνει.

Η ίδια αν και είναι αρκετά ντροπαλή, μόλις ήρθε σε επαφή με τη  νεράιδά της, αφέθηκε στις μαγικές της ικανότητες παρά τις αρχικές της αντιστάσεις. Αφού γνώρισε, λοιπόν,  για τα καλά τη νεράιδά της και συνειδητοποίησε ότι με το μαγικό της ραβδί και την χρυσόσκονή της μπορεί να πραγματοποιήσει και τα πιο τρελά όνειρα ενός παιδιού, τής έκανε τη  μεγάλη της αποκάλυψη! Η βαθύτερη της επιθυμία είναι να αποκτήσει ένα καινούργιο δωμάτιο!

Η νεράιδα πολύ γρήγορα αντιλήφθηκε ότι η Αναστασία μας ήταν κάτι παραπάνω από αποφασισμένη! «Το δωμάτιό μου πρέπει να αλλάξει, να γίνει πιο λειτουργικό, με κοριτσίστικα χρώματα»! της είπε. Έτσι, χωρίς να χάσει λεπτό συγκέντρωσε όλα τα ξωτικά και τις υπόλοιπες νεράιδες που εξειδικεύονται στην διαμόρφωση  δωματίων και το όνειρο της Αναστασίας  μας άρχισε σιγά σιγά να παίρνει μορφή.

Τα ξωτικά δημιούργησαν μια πολύχρωμη ταπετσαρία στον τοίχο, επέλεξαν  και μετέφεραν τα κατάλληλα έπιπλα για την ίδια και τα μαγικά ραβδιά των νεράιδων πήραν φωτιά! Σχολικά είδη με φανταχτερά, ιριδίζοντα χρώματα καθώς και ένα ροζ ρολόι εμφανίστηκαν πάνω στο γραφείο της και ένας τεράστιος καθρέφτης τοποθετήθηκε κοντά στο κρεβάτι της, όπως η ίδια επιθυμούσε.

Η πολύχρωμη χρυσόσκονη είχε γεμίσει τον χώρο και η Αναστασία μας μόλις άνοιξε την πόρτα του δωματίου της δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε! Δεν άντεξε και αναφώνησε «Μα καλά! είναι πολύ πιο ωραίο από ότι είχα φανταστεί», και δεν έχασε λεπτό. Ξεκίνησε να περιεργάζεται τα πάντα! Οι γονείς της, δίπλα της, έλαμπαν και οι ίδιοι από χαρά.

Η ευχή ολοκληρώθηκε με μια χρωματιστή τούρτα που εμφανίστηκε στο σαλόνι του σπιτιού. Όμως πού μυαλό για γλυκό! Πολύ γρήγορα η Αναστασία ξαναπήγε στο δωμάτιό της και συνέχισε να το επεξεργάζεται και να ονειρεύεται πώς θα περνάει εκεί μέσα μαζί με τις φίλες της. Η επιθυμία της είχε πλέον γίνει πραγματικότητα!

τους εθελοντές μας: Κώτσης Σωτήρης, Κώτση Πολυτίμη

τους χορηγούς σε είδος: Elite Strom, Vitex, IKEA, MyIkona, Think Art, Intralink, Κατσούδας Χαράλαμπος, Ταπετσαρίες Φουσέκας, Home Praktika, Ζαχαροπλαστείο Μέλισσα, Αλεξάκης Αντώνης, Ράπτης Σωτήρης

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!