Μια φορά κι έναν καιρό, η μικρή Άννα-Μαρία ζήτησε από τις καλές νεράιδες να της φέρουν ένα ποδήλατο στα αγαπημένα της ροζ-μωβ χρώματα. Ήθελε όλο το πακέτο, με το καλαθάκι του, την κόρνα του, όλα! Ολοκληρωμένα πράγματα! Επίσης, για να είναι σωστή ποδηλάτισσα, ήθελε κι ένα αθλητικό σύνολο, για να ολοκληρωθεί η εμφάνιση.

Φυσικά, οι νεράιδες δε της αρνήθηκαν τίποτα και ό,τι ζήτησε το είχε! Η εκπλήρωση της ευχής έγινε στον Όμιλο Ιππικής Αντοχής. Τα δώρα κρύφτηκαν, και όταν η Άννα-Μαρία ήρθε συνοδευόμενη από τους γονείς της και τον αδελφό της, άρχισε αμέσως να τα αναζητά παντού στον χώρο.

Με κάθε δώρο που άνοιγε η μικρή μας, το χαμόγελό της γινόταν ολοένα και μεγαλύτερο. Τα είχε ανοίξει όλα και ήταν πολύ χαρούμενη, αλλά κάτι σα να έλειπε! Η ώρα είχε έρθει φυσικά για να αναζητήσει το μεγαλειώδες ποδήλατο!

Αρχικά, επειδή βρισκόμασταν σε εξωτερικό χώρο, το βλέμμα της περιπλανήθηκε γύρω-γύρω, αλλά όταν είδε πως δεν είναι κάπου εκεί, σήκωσε τη ματιά της λίγο πιο ψηλά και αμέσως είδε τα μπαλόνια που είχαν μπει στον σκεπαστό χώρο. Αμέσως έτρεξε προς τα εκεί και ανακάλυψε το ποδήλατο! Το καβάλησε απευθείας καθώς δεν κρατιόταν με τίποτα! Άρχισε να κάνει βόλτες μέσα στον χώρο αφού πριν είχε φορέσει  όλα τα αξεσουάρ που της είχαν φέρει οι νεράιδες, όπως το κράνος (ασφάλεια πάνω απ’ όλα!) και τα ποδηλατικά γάντια!

Αφού έκανε τόοοοοσες πολλές βόλτες, σειρά είχε ο χορός με συνοδεία το αγαπημένο της τραγούδι. Οι εκπλήξεις όμως δεν είχαν τελειώσει ακόμα! Μια μικρή βόλτα στο κτήμα πάνω σε ένα πανέμορφο άλογο, φανέρωσε ακόμα και στην ίδια ότι είναι πραγματικά ατρόμητη, καθώς ίππευσε με μεγάλη άνεση! Η επίσκεψη στον Όμιλο έκλεισε με ένα γεύμα σε ένα πανέμορφο μέρος! Η Άννα-Μαρία ήταν τόσο χαρούμενη και περιτριγυριζόταν από  εξαιρετικούς ανθρώπους, φιλόξενους και ζεστούς, έτοιμους να προσφέρουν σε εκείνη και την οικογένειά της τα καλύτερα.

Η Άννα-Μαρία μάς χάρισε σε όλη τη διάρκεια της μέρας το πιο ειλικρινές, γεμάτο αγάπη, χαρά και ευτυχία χαμόγελο που θα μπορούσε! Η μαμά συγκινημένη πρόσθεσε: «Σας ευχαριστώ που κάνατε το παιδί μου να χαμογελάσει αληθινά!». Η χαρά ήταν όλη δική μας!

τους εθελοντές μας: Ειρήνη Τσομάκου, Ανθή Μωραλόγλου, Γιώτα Φιλιππίδη

τους χορηγούς σε είδος: Όμιλος Ιππικής Αντοχής, Απόστολος Αναστασόπουλος, ΚωτσΑνΝίτσα, ζαχαροπλαστείο Αρχοντικό, MyIkona 

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!