Ο Αντριάν ήθελε να καθίσει στη θέση του οδηγού, να πατήσει γκάζι και να κάνει ατελείωτες βόλτες. Τι πιο φυσικό λοιπόν, από το να ζητήσει από τις νεράιδές του ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο; Αυτή ήταν η ευχή του μικρούλη μας, και νεράιδες με ξωτικά παρέα άρχισαν αμέσως δουλειά για να την εκπληρώσουν! Πάντα, με τον πιο μαγικό και ξεχωριστό τρόπο.

Χρειάστηκαν τελικά μερικές εβδομάδες μέχρι να εκπληρωθεί η ευχή του Αντριάν. Ώσπου να φτάσει η πολυπόθητη ημέρα, η νεράιδα του τον κάλεσε σε ένα Wish Journey. Παρέα της ήταν ο  Spider-Man, με το οποίο ο μικρούλης ξετρελάθηκε. Ήταν τόσο μεγάλη η χαρά του που έφτιαξε μια ζωγραφιά για τη νεράιδα του, για να της μεταφέρει την αγάπη και το ευχαριστώ του. Επικοινωνούσαν συχνά και μαζί ονειρευόντουσαν το κατακόκκινο αυτοκίνητό του. Μη νομίζετε, και η νεράιδα είχε μεγάλη ανάγκη να ονειρευτεί, να ταξιδέψει σε έναν παιδικό, αθώο κόσμο.

Η ημέρα της ευχής ολοένα και πλησίαζε. Το αυτοκίνητο του Αντριάν ταξίδεψε μέχρι την όμορφη πόλη του για να φτάσει στα χέρια του. Η νεράιδα του ήταν στεναχωρημένη που δεν κατάφερε λόγω των συνθηκών να βρεθεί κοντά του, αλλά αποφάσισε να μην παρατείνει άλλο την αγωνία του. Έτσι, το αυτοκίνητο του Αντριάν έφτασε στην πόρτα του κι εκείνος δεν έχασε στιγμή! Πάτησε το γκάζι και ξεκίνησε για τις νέες του περιπέτειες!

H νεράιδά του όμως είχε ετοιμάσει κι άλλες εκπλήξεις. Τι και αν δεν μπορούσε να είναι κοντά του; Ποιος μπορεί να χαλάσει τη μαγεία της ευχής; Έτσι, μια από τις επόμενες ημέρες ο Αντριάν παρέλαβε μια τούρτα έκπληξη για να είναι γλυκές οι βόλτες του με το αυτοκίνητο, ενώ δεν έλειψαν και πολλά πολλά δώρα για να συμπληρώσουν την εμπειρία της ευχής του.

Ο αδελφός του Αντριάν μας είπε χαρούμενος ότι «τόσα πολλά δώρα και εκπλήξεις δε τα περίμενε κανένας μας. Ο Αντριάν είναι πάρα πολύ ευτυχισμένος, οδηγεί συνέχεια μέσα στο σπίτι και όταν ο καιρός το επιτρέπει βγαίνει και στον κήπο μας».

Και εμείς από μεριά μας αυτό θέλουμε για το υπέροχο αγόρι μας: να είναι ευτυχισμένο και να απολαμβάνει χαρούμενες στιγμές μέσα και έξω από το σπίτι!

θερμά τον Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων για την υιοθεσία της ευχής

τους χορηγούς σε είδος: Μotostuff, Intralink logistics, Iανός

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!