Η Αντωνία είναι ένα γλυκύτατο 8χρονο κοριτσάκι που αγαπάει πάρα πολύ τα ζώα! Έτσι λοιπόν όταν οι νεράιδες του Κάνε-Μια-Ευχή την επισκέφτηκαν στο σπίτι της, στη Θεσσαλονίκη για να εκμαιεύσουν την πιο βαθιά της επιθυμία, η ευχή της ήταν μία και μοναδική… Να επισκεφτεί το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο όπου «κατοικούν» πάρα πολλά ζωάκια! Τα αγαπημένα της, όπως μας είπε, είναι τα δελφίνια και οι τίγρεις. Οι μέρες περνούσαν και η Αντωνία μας ανυπομονούσε για την ευχή της. Όταν μάλιστα έγινε η μεγάλη καταστροφή με τη φωτιά στην Αττική, ανησύχησε πολύ μήπως είχαν πάθει κάτι τα ζωάκια ή οι νεράιδες στο νεραϊδόσπιτο και μας πήρε αμέσως τηλέφωνο  για να βεβαιωθεί ότι όλοι ήμασταν καλά και ότι η ευχή της θα γινόταν όπως ακριβώς της είχαμε πει. Έτσι και έγινε! Η μεγάλη μέρα έφτασε και η Αντωνία μας βρισκόταν από νωρίς στο αεροδρόμιο αφού από την αγωνία της δεν μπορούσε να κοιμηθεί J! Στην Αθήνα την περίμενε η νεράιδα Αριάδνη και το ξωτικό Άγγελος, οι οποίοι τη συνόδευαν καθ’ όλη τη διάρκεια της ευχής της. Επισκέφτηκαν το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και είδαν όλα τα ζωάκια, τάισαν τις καμηλοπαρδάλεις καρότα και παρακολούθησαν την επίδειξη με τα δελφίνια. Και φυσικά βγήκε και η σχετική αναμνηστική φωτογραφία μαζί τους! Η υπέροχη αυτή ημέρα για την Αντωνία και την οικογένειά της συνεχίστηκε στο εστιατόριο Oroscopo, όπου γευμάτισαν και πέρασαν όμορφες στιγμές συζητώντας για όλα τα καινούρια πράγματα που είχε δει και μάθει η μικρή μας φίλη νωρίτερα στο πάρκο. Η ευχή της ολοκληρώθηκε με μία όμορφη τούρτα και το μήνυμα: «Αντωνία η ευχή σου πραγματοποιήθηκε!»

Ένα πλατύ χαμόγελο είχε σχηματιστεί στο όμορφο προσωπάκι της και συναισθήματα ευτυχίας την είχαν κατακλίσει. Η δε μαμά της Αντωνίας δε σταματούσε να μας ευχαριστεί για όλα όσα κάναμε και να μας λέει το πόσο ευτυχισμένη και χαρούμενη ήταν η κορούλα της. Η ευχή της Αντωνίας βοήθησε όλη την οικογένεια και τους έδωσε δύναμη ώστε να ατενίζουν με ελπίδα το μέλλον… Εμείς, ευχόμαστε από την καρδιά μας να έχει η μικρούλα μας πολλές ευκαιρίες για να περνάει ατελείωτες ώρες ξενοιασιάς στη φύση, μαζί με τα ζωάκια που τόσο αγαπάει!

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Αρ. Ζυγογιάννη και Άγ. Λάζαρη, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο Image result for καρδια

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Aegean, Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, Airbnb, Ζαχαροπλαστεία Τσίρος, Oroscopo Restaurant

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).