Ένας ολόκληρος χρόνος θεραπειών είχε κρατήσει τον Αποστόλη μακριά από το σχολείο και τις αγαπημένες του δραστηριότητες. Ως παιδί πολύ δραστήριο, έχοντας καταπιαστεί με πολλά αθλήματα στο ενεργητικό του, μπορεί κανείς να καταλάβει πόσο μεγάλο αντίκτυπο είχε στην ψυχολογία του αυτός ο περιορισμός.

Τώρα θα έπρεπε να βάλει στο μάξιμουμ το αθλητικό του πνεύμα, για να αντιμετωπίσει τον πιο μεγάλο «αγώνα δρόμου»… Αυτόν για να γίνει καλά και να επιστρέψει υγιής σε όλα όσα αγαπά. Γι’ αυτό και όταν ήρθε στη ζωή του το Κάνε-Μια-Ευχή, ζήτησε από τις νεράιδες να δημιουργήσουν στο νέο του σπίτι έναν χώρο γυμναστικής μέσα στο δωμάτιό του, για να μπορέσει σταδιακά να επανέλθει με προσωπική προπόνηση και προσπάθεια στα αγαπημένα του αθλήματα. Η αγάπη και το πάθος του για την άθληση μας εντυπωσίασε. Αυτό που είχαμε να κάνουμε ήταν να του δώσουμε ό,τι ήθελε.

Το δωμάτιό του ήταν αρκετά ευρύχωρο, κι έτσι οι νεράιδες έβαλαν μπροστά τη δημιουργικότητά τους ώστε να σχεδιάσουν έναν χώρο τόσο σωστά εξοπλισμένο με βάση τις ανάγκες του μικρού αθλητή, όσο και άρτιο αισθητικά, που να μην έχει να ζηλέψει από τα σύγχρονα γυμναστήρια! Αντιολισθητικό δάπεδο, χαρούμενα χρώματα, panels με εντυπωσιακά τεχνητά φυτά και μια inspiring neon επιγραφή αποτέλεσαν την αρχική συνθετική ιδέα. Η μαμά ήταν επιφυλακτική, όταν της είπαμε πως έχουμε έτοιμα τα προσχέδιά μας ώστε να ρίξει και ο Αποστόλης μια ματιά εάν ήθελε. «Είναι αυστηρός κριτής», μας είπε, «οπότε μην παρεξηγηθείτε αν κάτι δε του αρέσει»… Τέτοιο ζήτημα δεν υπήρχε, καθώς ό,τι κι αν ήθελε ο Αποστόλης μας, οι νεράιδες θα το προσάρμοζαν. Άλλωστε, φτιαχνόταν  ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ χώρος γυμναστικής, κι αν μη τι άλλο θα πρέπει να εμπνέει τον ίδιο. Στείλαμε με αποφασιστικότητα τις εικόνες και αναμέναμε όλο αγωνία την αντίδρασή του!

Μόνο που η απάντηση αργούσε… Είχαμε πειστεί πως κάτι δε του άρεσε κι ίσως ντρεπόταν να μας το πει. Μετά από ημέρες αγωνίας που προσπαθούσαμε να εντοπίσουμε τους γονείς του, μάθαμε πως η μάχη του Αποστόλη για την υγεία του έγινε πιο σκληρή και περισσότερο απαιτητική. Θα έπρεπε να επανεκκινήσει τις επίπονες θεραπείες. ΤΩΡΑ λοιπόν, περισσότερο από ποτέ,  ήταν η στιγμή που χρειαζόταν τις νεράιδες στο πλευρό του. Όταν δε, μας είπε πως από το σχέδιο δε θέλει να αλλάξει απολύτως τίποτα και πως του αρέσει πολύ, άρχισαν οι απαραίτητες προετοιμασίες!

Έφταναν οι ημέρες που ο χώρος του θα ήταν πια ολοκληρωμένος και πανέτοιμος να τον υποδεχθεί. Η επικοινωνία μας με τους γιατρούς ήταν κυριολεκτικά καθημερινή, αφού τη μια στιγμή φαινόταν πως ο Αποστόλης μας θα ήταν σε θέση να χαρεί την εκπλήρωση της ευχής του, αλλά λίγο αργότερα μας ενημέρωναν πως τα αιματολογικά του δεν ήταν στα επιτρεπτά επίπεδα. Η θέληση του Αποστόλη να δει το προσωπικό του γυμναστήριο όμως ήταν πιο δυνατή… Και να, πιο χαμογελαστός, πιο κοινωνικός από ότι ήταν εδώ και πολύ καιρό, βρίσκεται να κάνει τις πρώτες του ασκήσεις με personal trainer στο χώρο που τόσο πολύ περίμενε! Να δείχνει όλο καμάρι στους στενούς συγγενείς και φίλους τη «γωνιά του», από την οποία με επιμονή και προπόνηση θα βγει ο μεγαλύτερος αθλητής… Γιατί νικητής είναι ήδη!

θερμά για την υιοθεσία της ευχής την ΑΕΝΟΡΑΣΙΣ

τους εθελοντές μας: Σοφία Αμπατζίδου, Καρβουνάς Γιάννης

τους χορηγούς σε είδος: Fitshop, Fotistika4U, IKEA, Intralink Logistics, Myikona, NΕΟΝ, Seven Hellas, Vitex, XTreme Stores, Zakcret Sports, Zoomserie, Λέος Α.Ε., Μπίλλης Α.Ε., Αλκμήνη Δημητριάδου, Γιάννης Μωυσιάδης, Πανελλήνιο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων, Στέργιος Τζιαχάνας, Φωτώρια Αντεμισάρη Α.Ε.

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)