Από την πρώτη γνωριμία καταλαβαίνει κανείς ότι ο Αργύρης είναι ένα παιδί ζωηρό και γεμάτο ενέργεια. Όντας έντονα κοινωνικός, αυτή την περίοδο του λείπει περισσότερο από ποτέ η φυσική επαφή με τους φίλους του, τους συγγενείς του και γενικά με τον κόσμο εκτός … σπιτιού.

Του αρέσει πολύ να μιλάει στο τηλέφωνο, όσο και αν ακούγεται περίεργο για την ηλικία του! Ακόμα και εάν δεν έχει κάτι συγκεκριμένο να πει, καλεί απλά για να μάθει εάν είναι καλά οι φίλοι του και οι αγαπημένοι του. Νοιάζεται πολύ τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω του!

Περίμενε να ετοιμαστεί το δωμάτιό του με μεγάλη αγωνία και ανυπομονησία. Καθ’ όλη τη διάρκεια των ετοιμασιών έριχνε κλεφτές ματιές σε κάθε μας κίνηση, ενώ κρυφά προσπαθούσε να ανοίξει και τις κούτες με τα πράγματα που του έστελναν οι νεράιδες. Όσο πλησίαζαν και οι μέρες τόσο και η αγωνία κορυφωνόταν.

Η πολυπόθητη μέρα έφτασε και βρήκε τον Αργύρη να περιμένει καρτερικά τους δύο εθελοντές που πήγαν να βάλουν τις τελευταίες πινελιές στο δωμάτιο. Στόλισαν, διακόσμησαν, έστρωσαν χαλί και κρεβάτι, φρόντισαν τις τελευταίες λεπτομέρειες και έφτασε η ώρα για τα αποκαλυπτήρια! Ε, μα η αλήθεια είναι ότι ο Αργύρης, φύσει ανήσυχος, είχε κάνει μεγάλη υπομονή!

Φώναξαν τα ξωτικά το όνομά του και με μιας, όρμησέ μέσα. Ίσως και να παραμόνευε εδώ που τα λέμε 😊 Ο ενθουσιασμός του δεν μπορούσε να κρυφτεί με τίποτα. Γούρλωσε τα καταπράσινα μάτια του και άρχισε να εξερευνά σπιθαμή προς σπιθαμή το νέο του δωμάτιο. Ήξερε πως πλέον αυτός ήταν ο νέος του χώρος μελέτης, παιχνιδιού, ξεγνοιασιάς. Στο εξής θα υποδέχεται την παρέα του με άλλον αέρα.

Ήταν τόσο γλυκός και ενθουσιώδης με όσα έβλεπε, που με δυσκολία οι εθελοντές μας κρατήθηκαν να μην τον αγκαλιάσουν. Ο Αργύρης όμως ένιωθε την αγκαλιά τους και ας ήταν από απόσταση! Ήταν μια συγκλονιστική μέρα που σίγουρα θα θυμάται για πάντα!

θερμά την ΧΜ για την υιοθεσία της ευχής

τους εθελοντές μας: Λέανδρος Κουτσούμπας

τους χορηγούς σε είδος: Elite Strom, Clever Market, VamVax Shop, Spiti Shop, KENTIA, PlayCity, WiseHouse, Vitex, Parallax Photography, Ζαχαροπλαστείο Παπαπαρασκευάς, Metallon Hellas

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)