Δυο λαμπερά ματάκια μάς περίμεναν ένα πρωί Κυριακής και ήταν αυτά της Ασημένιας, που όλο χαρά περίμενε η ευχή της να εκπληρωθεί. Μαζί με την οικογένεια της, τους γονείς της και την αδερφή της, ξεκινήσαμε για το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, όπου για χάρη της μικρής μας μαχήτριας, είχαν ετοιμαστεί πάρα πολλές εκπλήξεις!

Ένα αυτοκινητάκι μάς περίμενε στην είσοδο του πάρκου και η ξενάγησή μας ξεκίνησε, μαζί με τις φωνές χαράς της Ασημένιας και της αδερφής της! Αγαπημένο της ζωάκι; Όποιο ήταν ακόμη μωρό! Λίγο αφότου ταΐσαμε τις καμηλοπαρδάλεις και αμέσως μετά την πολύ κοντινή επαφή μας με τα λιοντάρια, οι υπεύθυνοι του Πάρκου είχαν ετοιμάσει για την Ασημένια μας μια έκπληξη!

Μπορεί τα δελφίνια να μην παρουσίαζαν πια το απίστευτο show τους λόγω κορωνοϊού, αλλά μπορέσαμε και φτάσαμε δίπλα στην πισίνα τους, ώστε να τα δούμε από κοντά. Και τότε, η Ασημένια μάς ζήτησε να σηκωθεί, για να περπατήσει και να φτάσει κοντά τους… Κανείς δεν πίστευε αυτό που έβλεπε! Η οικογένειά της είχε συγκινηθεί τόσο πολύ που είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό! «Να, λοιπόν, που η χαρά της τής έδωσε δύναμη να περπατήσει ξανά!», μας είπε ο μπαμπάς της.

Η γεμάτη αυτή ημέρα μας έκλεισε με ένα θεσπέσιο γεύμα στο εστιατόριο του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου, το οποίο συνοδεύτηκε από πολλά-πολλά παιχνίδια. Η Ασημένια ήταν τόσο ευτυχισμένη, που δεν μπορούσε να σταματήσει ούτε για ένα λεπτό να μετακινείται.

«Ήταν μια φανταστική βόλτα», μας είπε και συνέχισε να μας μιλάει για τα ζώα και την φύση που τόσο της έχουνε λείψει, αλλά σήμερα τα χόρτασε και με το παραπάνω.

θερμά τη ΔΕΗ για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Boris Anchev, Αριέτα Δημητρίου

τους χορηγούς: Σταύρος Αθανασίου, Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!