Η 17χρονη Αφροδίτη είναι ένα πολύ δυνατό και γενναίο κορίτσι. Έχει θέσει στόχους στη ζωή της και έχει πολλά όνειρα για το μέλλον. Μιλώντας για όνειρα, η πρωταρχική και ακλόνητη ευχή της, ήταν να δει το Βόρειο Σέλας. Της φάνταζε σαν κάτι άπιαστο να ζήσει τη μαγεία αυτού του μοναδικού φαινομένου! Πιστεύει ότι είναι από τα πιο ιδιαίτερα και φαντασμαγορικά φαινόμενα στον κόσμο. Το Β. Σέλας είναι ένα εντυπωσιακό, φωτεινό ουράνιο φαινόμενο που παρατηρείται στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας. Είναι ορατό κυρίως στους πόλους, για αυτό και ονομάζεται και Πολικό Σέλας. Κατά τη διάρκεια της εκμαίευσης της ευχής της, δάκρυσε, αλλά και χαμογέλασε στη σκέψη της εκπλήρωσης της. Στην ιδέα και μόνο ότι τα όνειρα μπορούν να πάρουν μορφή, είδαμε την παιδικότητα της να επιστρέφει. Γι’ αυτό και εμείς κάναμε τα πάντα για να οργανώσουμε ένα τόσο δύσκολο και μακρινό ταξίδι, μες στην καρδιά του χειμώνα. Μόνο αυτή την συγκεκριμένη εποχή, υπάρχει η δυνατότητα να ζήσεις αυτήν την μοναδική εμπειρία!

Η γλυκιά μας Αφροδίτη και η υπέροχη οικογένεια της ταξίδεψαν στο Τρόμσο, την πρωτεύουσα των φιορδ, που βρίσκεται στο βορειότερο τμήμα της Νορβηγίας. Οι νεράιδες είχαν προετοιμάσει τα πάντα για αυτό το ταξίδι. Παράλληλα αγωνιούσαν, καθώς το φαινόμενο δεν είναι πάντα ορατό και εξαρτάται  από τις καιρικές συνθήκες και την ηλιακή δραστηριότητα. Κανείς δε μπορούσε να εγγυηθεί με βεβαιότητα, ότι η Αφροδίτη θα ήταν ανάμεσα σε αυτούς που θα είχαν την τύχη να ζήσουν αυτήν την εμπειρία. Ωστόσο το Τρόμσο αποδείχτηκε ως η ιδανικότερη επιλογή, η ευχή της εκπληρώθηκε, και μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα κατάφεραν να δουν το Βόρειο Σέλας και να απολαύσουν αυτό το μαγικό, φωτεινό χορό! Το φαινόμενο παρουσιάζει ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, με αιφνίδιες εμφανίσεις και με γρήγορες σχετικά μεταμορφώσεις. Το επικρατέστερο χρώμα είναι το λευκό παρόλο που στο γυμνό μάτι φαίνεται περισσότερο το πράσινο. Η Αφροδίτη χάζευε το εξωπραγματικό φυσικό φαινόμενο εκστασιασμένη. Η καρδιά της χτύπαγε γρήγορα γεμάτη χαρά και ενθουσιασμό, και είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό παρακολουθώντας το φαινόμενο στο νυχτερινό ουρανό.

Κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα, μας είπε έχοντας ένα φωτεινό χαμόγελο στα χείλη:

«Ένιωσα τεράστιο θαυμασμό και συγκίνηση, γιατί κατάφερα και είδα από κοντά αυτό το ιδιαίτερο και αξιοπερίεργο φαινόμενο του πλανήτη μας, το Βόρειο Σέλας και μάλιστα μαζί με την οικογένειά μου, που σημαίνει τα πάντα για εμένα. Χαίρομαι που μοιραστήκαμε όλοι μαζί αυτή τη μαγική εμπειρία». Άλλη μια ευχή εκπληρώθηκε με επιτυχία, άλλο ένα παιδί γέμισε εικόνες, έζησε πρωτόγνωρες εμπειρίες και πλέον πιστεύει ότι όλα μπορούν να συμβούν, ακόμη και το να γίνει καλά!

θερμά τους καλεσμένους του περσινού δείπνου μας στη Θεσσαλονίκη που συνέβαλαν στην υιοθεσία της ευχής

τους χορηγούς σε είδος: Aegean, Nordix Journeys and Experiences, Sofitel Athens Airport, Myikona, ΕΡΤ, Sofia Pleksimo

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)