Ευχήθηκε να αποκτήσει ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας και το περίμενε με τόση ανυπομονησία! Tην ημέρα της εκπλήρωσης όμως, ήταν τόσο απασχολημένη που πιθανόν ξέχασε το λόγο που είχε ταξιδέψει μέχρι την Αθήνα…

Ένα άνθος πραγματικό είναι το κορίτσι μας! Όσο αφοπλιστική είναι η ομορφιά της, άλλο τόσο και η δύναμή της. Μια γαλήνια δύναμη που ρέει από τη ψυχή και καθρεφτίζεται στο πρόσωπό της. Κοιτάζοντάς την, νιώθεις πως δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να επιτύχει αν το θελήσει. Στην ευχή της, τη συνόδευσαν άνθρωποι που η ίδια είχε επιλέξει να βρίσκονται δίπλα της. Είχε αποφασίσει να μοιραστεί με την οικογένειά της και την αγαπημένη της φίλη την ιδιαίτερη αυτή ημέρα. Μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού, οι πιο σημαντικοί άνθρωποι της ζωής της που βρίσκονται πάντα στο πλευρό της στα εύκολα, στα δύσκολα και στα σπουδαία. Που την καμαρώνουν να ανθίζει.

Η Α. γνώριζε ήδη ότι οι νεράιδες πάντα εμπλουτίζουν τις ευχές και δημιουργούν μια ολάκερη εμπειρία για τα παιδιά. Η ευχή της ήταν μια συνηθισμένη ευχή. Η ίδια όμως αγωνιούσε για το τι άλλο θα μπορούσαμε να ετοιμάσουμε για εκείνη. Ίσως να περνούσαν διάφορα από το μυαλό της, μα δεν φανταζόταν το μέγεθος των εκπλήξεων. Φροντίσαμε να μην υπάρξει ούτε μία στιγμή που θα πλήξει.

Το πρόγραμμα ήταν γεμάτο με διάφορες δραστηριότητες όπως περιποίηση νυχιών, μαλλιών και μακιγιάζ, επίσκεψη στο Μουσείο των Ψευδαισθήσεων και σε δωμάτιο απόδρασης, φαγητό και όλα αυτά τα μοιράστηκε σε τους αγαπημένους της ανθρώπους. Είχε πια νυχτώσει όταν η ευχή της εκπληρώθηκε. Η Α. είχε κυριολεκτικά ξεχάσει το κινητό όταν πια το έλαβε στα χέρια της. Η ημέρα που πέρασε με τους αγαπημένους της και όλη η εμπειρία που έζησε, την έκαναν να ξεχάσει την ευχή της. Ένα μόνιμο χαμόγελο ήταν χαραγμένο στο πανέμορφο πρόσωπό της.

Στην Α. οφείλουμε ένα ευχαριστώ παραπάνω από πλευράς μας. Συμμετέχει σε μια ομάδα παιδιών που τα τελευταία πολλά χρόνια, υποστηρίζουν το έργο του Οργανισμού μας μέσω μιας πρωτοβουλίας που έχουν λάβει για το Αστέρι της Ευχής. Η Α. είναι ένα παιδί που έχει παλέψει για να εκπληρώσει τις ευχές πολλών παιδιών μας μαζί με την παρέα της και τα έχει καταφέρει. Ναι, εκείνη την ημέρα εκπληρώσαμε την ευχή ενός κοριτσιού της οικογένειας του Make-A-Wish. Αυτό το κορίτσι έμελλε να γίνει ένα από τα παιδιά που μας εμπιστεύτηκαν την πιο βαθιά τους επιθυμία. Ένα από τα παιδιά που μας γεμίζουν με υπερηφάνεια και μας ανεβάζουν ένα σκαλοπάτι ψηλότερα στο βάθρο της προσφοράς. Έτσι, το χαμόγελο που είδαμε στο πρόσωπό της τη στιγμή που άνοιγε το κινητό τηλέφωνο που είχε ευχηθεί να αποκτήσει, μας χάρισε τη σπουδαιότερη ανταμοιβή. Όταν πια είχε φθάσει η στιγμή του αποχαιρετισμού, αποχωρήσαμε με όλη τη γλυκύτητα που απλόχερα το κορίτσι αυτό γέμισε την ψυχή μας. Την αποχαιρετήσαμε με την πανέμορφη εικόνα της χαραγμένη στο μυαλό μας.

τους εθελοντές μας: Χαρά Μασιάκου, Ειρήνη Τσομάκου, Ζωή Λυμπέρη, Αριέτα Δημητρίου, Χάρης Πατούνης

τους χορηγούς σε είδος: Globalsat S.A., Airbnb, The Mindtrap, Museum of Illusions, TGI Friday’s, IEK Δέλτα, Ι & Σ. Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε., Myikona

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)