Σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά του Αιγαίου εκπληρώθηκε η ευχή του μικρού μας ήρωα. Γνωρίζει ήδη από τα τέσσερά του τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει. Μπορείτε να φανταστείτε; Μα και βέβαια αστυνομικός!

Από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε στις νεράιδές του ότι όταν μεγαλώσει θα αφοσιωθεί στο να σώζει το νησί του από τους κακούς και να προστατεύει τους γονείς του. Έξυπνος όπως είναι, σκέφτηκε ότι από κάπου πρέπει να ξεκινήσει για να πραγματοποιήσει το όνειρό του: μία ηλεκτροκίνητη μηχανή θα τον έφερνε πιο κοντά σε αυτόν του το στόχο.

Με μεγάλη ανυπομονησία, αλλά και άυπνος 😊 μας περίμενε από νωρίς το πρωί για να δει τι του έχουμε ετοιμάσει. Σηκώθηκε, πλύθηκε, ντύθηκε και μας υποδέχθηκε έτοιμος για νέες περιπέτειες! Όλοι μαζί, μικροί, μεγάλοι κατευθυνθήκαμε προς το αστυνομικό τμήμα, όπου μας περίμεναν πολλές εκπλήξεις!

Μας υποδέχθηκαν οι «συνάδελφοί» του μικρού μας ήρωα και το πρώτο που έπρεπε να γίνει ήταν η παράδοση της στολής του. Αφού τη θαύμασε και ντύθηκε, ακολούθησε ξενάγηση στο μελλοντικό του γραφείο. Βολεύτηκε στην αναπαυτική καρέκλα, εξερεύνησε το χώρο του, και ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνο! Όλο το γραφείο αναστατώθηκε! Ένας συνάδελφος που βρισκόταν σε περιπολία ήταν μάρτυρας κλοπής και ζητούσε ενισχύσεις. Χρειαζόταν επειγόντως μία αστυνομική μηχανή να καθοδηγεί την επιχείρηση. Ο μικρός μας καβάλησε την αστυνομική μηχανή ως συνοδηγός και μαζί με δύο περιπολικά κατευθύνθηκαν αμέσως προς τις συντεταγμένες που τους δόθηκαν. Όλοι μαζί περικύκλωσαν το ληστή και τον έκαναν να παραδοθεί. Ο Α. πέρασε τις χειροπέδες στο ληστή και τον οδήγησε προς το αστυνομικό τμήμα. Ο ήρωάς μας κατάφερε να σώσει το νησί από ένα κακοποιό στοιχείο και φυσικά όλοι του οι συνάδελφοι τον ευχαρίστησαν και τον χειροκρότησαν.

Η επιβράβευση του διοικητής του δεν άργησε να έρθει: στο πάρκινγκ του αστυνομικού τμήματος τον περίμενε η δική του πλέον αστυνομική μηχανή! Η χαρά του ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Δεν έλεγε να κατέβει από τη μηχανή του, ενώ ακούραστος και αγέρωχος έκανε περιπολίες για να έχει υπό έλεγχο την περιοχή!

Ευχαριστούμε πολύ την Ελληνική Αστυνομία και το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα για την υποστήριξη!

θερμά την Septona για την υιοθεσία της ευχής!

τους εθελοντές μας: Πολίτη Φανή, Δεμπεγιώτη Άλκηστις

τους χορηγούς σε είδος: Κωβαίος Κωνσταντίνος Ο.Ε., Intralink Logistics, Ζαχαροπλαστείο Epoca, Mykonos Drone, Avis , Aegean , Ασημομύτης και Νάζος Μεταφορική

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)