Στις 21 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η Βραδιά του Ευχαριστώ του MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Τη Βραδιά του Ευχαριστώ οργάνωσε την Τρίτη 21/2 το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) με την παρουσία 300 φίλων του Οργανισμού. Μεταξύ των καλεσμένων η Βίκυ Καγιά και ο Στέλιος Παρλιάρος ως πρώην Πρεσβευτές, ο Μάρκος Σεφερλής ως η ανθρώπινη μασκότ του Αστερούλη και ο μαέστρος Γιώργος Κατσαρός με τον Φίλιππο Παπαθεοδώρου. Την παράσταση έκλεψε ένας μαγικός γάμος κι η κουμπάρα Σπυριδούλα, παιδί Ευχής καθώς και 2 μπαμπάδες παιδιών που συγκίνησαν ο ένας με ένα τραγούδι αφιερωμένο στην περιπέτεια του γιου του κι ο άλλος με την εμπειρία του από ένα ταξίδι με … αερόστατο στην Τοσκάνη!

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν περισσότερες από 30 εταιρείες για την προσφορά τους καθώς και οι εθελοντές και δωρητές του Οργανισμού με μακροχρόνια συνεπή συμμετοχή στις Ευχές και Δράσεις του Οργανισμού.

Αξιέπαινες αθλητικές προσπάθειες αναφέρθηκαν που σκοπό είχαν την ενίσχυση και διάδοση του έργου, ΜΜΕ που έχουν φιλοξενήσει επανειλημμένα τον Οργανισμό, Γιατροί του ΕΛΠΙΔΑ και εκπρόσωποι Στεγών Φιλοξενίας αλλά και ένα ιδιαίτερο παραμύθι από το Γιώργο Λεμπέση και τις Εκδόσεις Ψυχογιός έτυχαν επίσης ιδιαίτερης μνείας.

Η Αναστασία Μανιά δήλωσε :

“Είμαι πραγματικά πολύ συγκινημένη με την πρόοδο του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος όλα αυτά τα χρόνια, μα ιδιαίτερα την περασμένη χρονιά.  Το 2016 δεν γιορτάσαμε απλά τα 20 χρόνια λειτουργίας του οργανισμού μας στην Ελλάδα, αλλά καταφέραμε εν μέσω κρίσης να ανταποκριθούμε σε όλα τα αιτήματα παιδιών Ευχής. Αυτό οφείλεται αποκλειστικά στους δωρητές, ιδιώτες και εταιρείες, στους εθελοντές και τους εργαζομένους μας με τους οποίους είμαστε σήμερα εδώ. Πολλή και σκληρή δουλειά κρύβεται πίσω από το έργο αλλά η ανταμοιβή μας είναι η μεταμόρφωση των παιδιών που βιώνουμε καθημερινά. Τους ευχαριστούμε όλους όσους είναι στο πλευρό μας και τα ΜΜΕ κατέχουν εξέχουσα θέση ανάμεσά τους.”