Στις 27 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η Βραδιά του Ευχαριστώ του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στη Θεσσαλονίκη

245 ευχές εκπληρώθηκαν το 2018, μεταμορφώνοντας τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

H ετήσια εκδήλωση απολογισμού και αναγνώρισης της υποστήριξης από δωρητές, χορηγούς και εθελοντές του Κάνε-Μια-Ευχή, έλαβε χώρα στην Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης στη ΔΕΘ HELEXPO την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου. Περισσότεροι από 200 φίλοι του Οργανισμού, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, τιμώντας μας με την παρουσία τους.

Το κουδούνι χτύπησε στην τάξη του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και μικροί μαθητές, νικητές της ζωής, δήλωσαν «παρών» και είπαν με το δικό τους τρόπο «Ευχαριστώ» στους παρευρισκόμενους, προκαλώντας έντονη συγκίνηση.

245 ευχές παιδιών εκπληρώθηκαν το 2018. Εθελοντές, δωρητές και χορηγοί του Οργανισμού που συνέβαλαν στην επίτευξη του στόχου αυτού, βίωσαν τη μεταμορφωτική Δύναμη-Μιας-Ευχής μέσα από δρώμενα και βίντεο.  Κορυφαία στιγμή της βραδιάς η παρουσία του Ανδρέα, που σήμερα είναι φοιτητής και 14 χρόνια μετά την εκπλήρωση της δικής του ευχής τραγούδησε: Χαμογέλασε… πάει πέρασε… Ένα μικρό παράδειγμα του μεγαλείου ψυχής και της δύναμης που κρύβει μέσα του κάθε μικρός μαχητής.

Η κυρία Αναστασία Μανιά, Πρόεδρος του Οργανισμού, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, ανέφερε: «Η ζωή δεν έχει νόημα αν δεν την μοιράζεσαι. Η ζωή δεν έχει αξία αν δεν αφήνει αποτύπωμα προσφοράς στην κοινωνία. Η ζωή δεν είναι όμορφη αν δεν ταξιδεύεις με αποσκευές την ελπίδα, τη χαρά και τη δύναμη. Η εμπειρία της εκπλήρωσης εκτείνεται πλέον στο χρόνο και το Ταξίδι της ευχής είναι αυτό που θα μεταμορφώσει τα παιδιά. Σε αυτόν το δικό  μας αγώνα… κανείς δεν περισσεύει. Το αστερόπλοιό μας είναι μεγάλο και χωράτε όλοι. Αρκεί να πιστεύετε… στη δύναμη της καλής ψυχολογίας.»

Η κυρία Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια, διάβασε μία σελίδα από το ημερολόγιό της, μία μαρτυρία στην οποία αποτυπώθηκε η μαγεία που κρύβει η επαφή με τα παιδιά που νοσούν αλλά και η δυσκολία της προσέλκυσης πόρων ενός φιλανθρωπικού οργανισμού.

Υποστηρικτές της βραδιάς: ΔΕΘ HELEXPO, 4 Records Events Services, Stone Group International, Ζαχαροπλαστεία Μίλτος, Designers on call, epi direct Leda Papadopoulou, Samiotakis Catering, Tsantakides, Σουρωτή, oxette, Kyana,  Karotto και η φωτογράφος μας Μαρία Καρακίτσιου.