Η “Βραδιά του Ευχαριστώ” του  Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Δεν είναι απλά μια βραδιά. Είναι μια βραδιά ευγνωμοσύνης.

 

Η «Βραδιά του Ευχαριστώ» αποτελεί έναν θεσμό του Οργανισμού, έναν απολογισμό των ευχών του προηγούμενου έτους, καθώς και την έκφραση της βαθιάς ευγνωμοσύνης του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος προς εθελοντές, δωρητές, εκπρόσωπους εταιρειών, φίλων και υποστηρικτών.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στην Ελλάδα έχει εκπληρώσει περισσότερες από 2.368 ευχές. Εξ’ αυτών 264 ευχές εκπληρώθηκαν το 2019. Κάθε 33 ώρες εκπληρωνόταν μια μοναδική ευχή και ένα παιδί κάπου κοντά μας αντλούσε δύναμη, κερδίζοντας την χαμένη του παιδικότητα. Αυτή που έχασε βίαια λόγω της ασθένειάς του.

Πως αντέδρασε μια μητέρα στο άκουσμα  της ασθένειας του παιδιού της; Πως θα αντιμετωπίσουν δύο έφηβοι τη ζωή μετά την περιπέτειά τους; Ποια είναι τα μαθήματα ζωής που θα μας δώσουν; Πως θα τραγουδήσει ένας μπαμπάς την ασθένεια του παιδιού του; Πως θα ευχαριστήσει το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος τους ανθρώπους, τους φορείς και τους θεσμούς που τον υποστήριξαν ένα ολόκληρο έτος;

Όλα τα παραπάνω θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι του Οργανισμού

στις 25 Φεβρουαρίου, στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών, και

στις 27 Φεβρουαρίου, στο θέατρο των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη, στη Θεσσαλονίκη.

Σας περιμένουμε να ταξιδέψουμε στον κόσμο των ευχών του 2019 και να εκφράσουμε μαζί το «Ευχαριστώ» μας σε ξεχωριστούς ανθρώπους.

 

Ευχαριστούμε τη Μαρίζα Παπαδημητρίου για την επιμέλεια της σκηνοθεσίας, την Γεωργία Αβασκαντήρα για την επιμέλεια του  δρώμενου της βραδιάς, καθώς και την  Iουλίτα Μωσαΐδου και τις μικρές Θεοδώρα και Βίβιαν για την απόδοσή του επί σκηνής.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της βραδιάς (Αθήνα)

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές της βραδιάς (Αθήνα)

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος της βραδιάς (Αθήνα)