Ο Γιάννης είναι ένα νεαρός, πραγματικός κύριος! Σε σκλαβώνει με την ευγένειά του και το χαμόγελο δεν σβήνει ποτέ από το πρόσωπό του.
Την ημέρα της συνάντησής μας, ανυπομονούσε από το πρωί και μας περίμενε με πολύ χαρά στην πόρτα, για να μας καλωσορίσει. Είχε φροντίσει με επιμέλεια την εμφάνισή του και ήταν απόλυτα προετοιμασμένος! Είχε διαβάσει το υλικό που του είχαμε στείλει, είχε συμπληρώσει το βιβλιαράκι του και μάλιστα είχε κολλήσει μέσα και φωτογραφίες από την ευχή που θα μας εκμυστηρευόταν λίγα λεπτά αργότερα!
Ο Γιάννης είναι ειλικρινά, ο πιο γλυκός νεαρός που είχαμε ποτέ την τιμή να γνωρίσουμε! Παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει εξαιτίας του οστεοσαρκώματος που τον ταλαιπωρεί, απέπνεε θετική ενέργεια. Με ένα πλατύ χαμόγελο και πολλή όρεξη για συζήτηση, μας συνόδευσε στο δωμάτιό του. Και αφού συζητήσαμε, γνωριστήκαμε καλύτερα και μάς γοήτευσε ακόμη περισσότερο με την προσωπικότητά του, μάς εκμυστηρεύτηκε την πιο μεγάλη του επιθυμία: Να βρεθεί στα παρασκήνια της σειράς «Το Σόι Σου», για να παρακολουθήσει το γύρισμα και να συναντήσει από κοντά τους αγαπημένους του ηθοποιούς! Είναι μια σειρά που παρακολουθεί ανελλιπώς!
Και ήρθε η μέρα… που φόρεσε τα πιο όμορφα ρούχα του και η καρδιά του χτυπούσε τόσο δυνατά, σχεδόν την ακούγαμε! Τους γνώρισε όλους, έναν προς έναν. Έβγαλε όσες φωτογραφίες ήθελε μαζί τους και παρακολούθησε το γύρισμα των σκηνών που θα προβάλλονταν σε λίγες ημέρες…
Ήταν τόσο ευτυχισμένος… και μαζί με εκείνον ευτυχισμένοι αισθάνθηκαν και οι αγαπημένοι του που έβλεπαν τη χαρά του! Ευτυχισμένοι και ευλογημένοι αισθανθήκαμε και όλοι εμείς που είχαμε την τιμή να μοιραστούμε μαζί του, την πιο ξεχωριστή ημέρα ενός αληθινού πρωταγωνιστή της ζωής!

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Ν. Κανελλοπούλου και Μ. Ζέκιο τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο Image result for καρδια

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Alpha Satellite television, Notos Galleries, Pizza Hut, Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).