Τα λόγια της μητέρας του Γιάννη περιγράφουν καλύτερα από τον καθένα την εμπειρία της ευχής:

«Τα λόγια είναι περιττά. Δεν έχουμε λόγια να σας ευχαριστήσουμε..

Περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ….!! Φάνηκε η αγάπη σας σε όλα!! Για εμάς ήταν μια συναρπαστική εμπειρία! Ούτε περνούσε από το μυαλό μας, όταν γράψαμε το πρώτο γράμμα στο Make-A-Wish, ότι θα λάμβανε και το παιδί μας και εμείς τόση αγάπη από ανθρώπους που δεν μας ξέρουν!!!»

Ο Γιάννης είναι ένας έφηβος που διαγνώστηκε με μια βαριά εκφυλιστική νόσο, όταν ήταν περίπου τεσσάρων ετών. Το παιδί σταδιακά έχασε τις λεκτικές και κινητικές του δεξιότητες και πλέον, είναι καθηλωμένος σε ένα αμαξίδιο, χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα μόνος του.

Ο Γιάννης απολαμβάνει πολύ τις βόλτες, τα μπάνια στη θάλασσα το καλοκαίρι και την παρέα. Είναι ένα πολύ κοινωνικό παιδί. Δυστυχώς, όμως, η έξοδός του από το σπίτι είχε γίνει πλέον δυσβάσταχτη για τους γονείς, καθώς τα σκαλιά στην είσοδο τούς ανάγκαζαν να τον σηκώνουν αγκαλιά και το παιδί έχει πια μεγαλώσει και βαρύνει. Έτσι, λοιπόν, αυτό που πραγματικά θα άλλαζε τη ζωή του και τη ζωή όλης της οικογένειας θα ήταν να αποκτήσει ένα ειδικό κάθισμα-ασανσέρ, ώστε να μπορεί εύκολα να «κατεβαίνει» τις σκάλες και να χαίρεται τις βόλτες.

Η χαρά του ήταν έκδηλη από την πρώτη στιγμή που κάθισε για να το δοκιμάσει! Έλαμπε το πρόσωπό του ολόκληρο! Η μέρα της εκπλήρωσης της ευχής του είχε όλα όσα αγαπάει: μουσική, χρωματιστά μπαλόνια, δώρα, φαγητό και γλυκά… Και έναν κλόουν που του έκανε απίθανα κόλπα!

Παρόλο που ο Γιάννης μας δεν μπορούσε να μας μιλήσει, το μεγάλο και διαρκές χαμόγελό του μας φανέρωνε τη χαρά, αλλά και την αγάπη του.

θερμά την Kleemann για την ευγενική χορηγία του ειδικού καθίσματος-ασανσέρ

τους εθελοντές μας: Σωτήρης Αναγνωστίδης, Σαράντης Αναγνωστίδης

τους χορηγούς σε είδος: Kleemann, Zoumis Photography, Bachantouris Filmmaking, Veggera, Candio AlPorto, Τζο Τζο Κλόουν, MyIkona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!