«Ένα ξύλινο σπιτάκι στην αυλή μου!». Τον δικό του προσωπικό χώρο ευχήθηκε να αποκτήσει ο Γιώργος. Να παίζει με τους φίλους του, αλλά και να μπορεί να περνάει λίγο χρόνο μόνος του, με τον αγαπημένο του σκύλο και τα παιχνίδια του.

Το ονειρευόταν με παιχνίδια, μεταξύ των οποίων και ένα ποδοσφαιράκι, με καναπέ για να χαλαρώνουν και με πολλά στοιχεία από την αγαπημένη του ομάδα. Νεράιδες και ξωτικά, λοιπόν, έπιασαν δουλειά και πολύ γρήγορα το σπιτάκι ήταν έτοιμο! Στήθηκε, διακοσμήθηκε και εξοπλίστηκε με όλα όσα ζήτησε ο Γιώργος και πολλά άλλα που δεν είχε καν φανταστεί. Και καθόλου τυχαία δεν έβαλαν την ταμπελίτσα έξω ότι «ο σκύλος πρέπει να εγκρίνει όλους τους επισκέπτες»! Ο σκύλος του είναι, άλλωστε, ο αχώριστος φίλος του!

Φοβερό πειραχτήρι ο ίδιος, του αρέσει πολύ να πειράζει συνεχώς την οικογένειά του και τους φίλους και συμμαθητές του. Ένα πολύ δραστήριο και κοινωνικό παιδί, ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους. Ως ο βενιαμίν της οικογένειας, έχει πολύ καλή σχέση με τα μεγαλύτερα αδέρφια του και κάνουν πολλά πράγματα μαζί.

Η μέρα της ευχής του Γιώργου, είχε όλα όσα ήθελε: παιχνίδι, φαγητό, φίλους και κυρίως το πολυπόθητο σπιτάκι κήπου. Μπήκε γεμάτος προσμονή και άρχισε να το εξερευνά σπιθαμή προς σπιθαμή. Παρέα με τις νεράιδες, άνοιγε τα δώρα του και ανακάλυπτε ένα σωρό εκπλήξεις. Χαμογελούσε διαρκώς και έδειχνε με κάθε τρόπο πόσο χαρούμενος ήταν.

Το σίγουρο είναι πως ο Γιώργος έχει βρει το δικό του προσωπικό καταφύγιο, όπου θα περνάει πλέον τον περισσότερο χρόνο του!

θερμά την εταιρεία La Vie en Rose και προσωπικά τη Δήμητρα Κατσαφάδου για τη δωρεά στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικής εκπομπής που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά μας «ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ» του ΣΚΑΪ και της Πρέσβειρας μας, Φαίης Σκορδά

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Αντιγόνη Στοΐδου, Κακουλίδου Ευθυμία

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: HomeGrass, Αναστάσιος Τατάτσης, JYSK, ΕΡΓΟΔΟΜΗ ΑΒΕΤΕ, ΑΦΟΙ Ι.ΑΛΙΑΓΑ Ο.Ε., Π.Α.Ο.Κ. 2004 Κ.Α.Ε., ΣΠΟΥΡΓΙΤΗΣ TRANS, Soula Sweets, MyIkona

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: OIKOSDECOR, ΥΙΟΙ Β.ΒΛΑΧΟΥ Ε.Ε., ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΝΕΤΗΣ

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!