Παρόλο που τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας του προτιμούν να παίζουν παιχνίδια στον υπολογιστή, ο Γιώργος παραμένει ένα δραστήριο παιδί που προτιμάει να είναι έξω… να κάνει βόλτες, να παίζει μπάλα και να κάνει ποδήλατο. Έτσι, ήξερε από την πρώτη στιγμή τι ευχή ήθελε να κάνει. Η μεγαλύτερη επιθυμία του ήταν να αποκτήσει ένα ηλεκτρικό ποδήλατο. Ο Γιώργος κάνει πολύ ποδήλατο, αλλά αυτό που έχει είναι το συμβατικό. Χρειαζόταν ωστόσο ένα ηλεκτρικό ποδήλατο μια και δυσκολευόταν όταν έβγαινε έξω, να επιστρέψει σπίτι του, εξαιτίας μιας μεγάλης ανηφόρας. Κι έτσι κατέληγε να χρειάζεται να τον πάρει ο πατέρας του στην επιστροφή.

Το ηλεκτρικό ποδήλατο, λοιπόν, είναι η καλύτερη λύση, που θα τον κάνει να είναι ανεξάρτητος, όπως λαχταράει! Έτσι, νεράιδες και ξωτικά ξεκίνησαν να σκαρφίζονται ιδέες για να ζήσει ο Γιώργος μία αξέχαστη μέρα.

Η μαγειρική υπήρξε το κλειδί με το οποίο άνοιξαν την πόρτα της δημιουργικότητας και ξεκίνησαν τις ετοιμασίες! Βλέπετε, στον Γιώργο αρέσει πολύ η μαγειρική και όταν μεγαλώσει θα ήθελε να γίνει μάγειρας. Ασχολείται πολύ και δεν χάνει την ευκαιρία να βοηθήσει την μητέρα του όταν μαγειρεύει!

Όταν όλα ήταν έτοιμα, νεράιδες, ξωτικά και η μανούλα του «συνωμότησαν» γλυκά για να στηθεί το σκηνικό. Ο Γιώργος δεν ήξερε ότι θα εκπληρωνόταν η ευχή του. Του είπαμε ότι ετοιμάσαμε μία μαγειρική εμπειρία για εκείνον, μια και του αρέσει η μαγειρική. Το ποδήλατο δυστυχώς θα αργούσε λίγο ακόμα.

Πράγματι, ο Γιώργος ήταν σε πολύ καλή διάθεση εκείνη την ημέρα και δε σταματούσε να λέει ιστορίες! Με πολλή χαρά, έδειξε τις μαγειρικές του ικανότητες. Μπήκε στην κουζίνα και ετοίμασε ένα φοβερό μπέργκερ, το οποίο στη συνέχεια σέρβιρε σε όλους! Οι νεράιδες ξετρελάθηκαν! Στη συνέχεια, μαζί με την αγαπημένη του οικογένεια και συγγενείς, απόλαυσαν το γεύμα τους και πολύ παιχνίδι και στο τέλος η νεράιδα και το ξωτικό σηκώθηκαν να αποχωρήσουν. Ο Γιώργος απογοητεύτηκε, γιατί ήλπιζε να πάρει το ποδήλατο, αλλά είχε περάσει όμορφα, οπότε δεν είπε τίποτα. Μόνο στην επιστροφή για το σπίτι, εκμυστηρεύτηκε στους γονείς του την απογοήτευσή του. Φτάνοντας όμως σπίτι, δεν πίστευε στα μάτια του! Η νεράιδα και το ξωτικό ήταν εκεί, μαζί με το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό ποδήλατο και όλα τα αξεσουάρ φυσικά! Λάμποντας από χαρά, ο Γιώργος αμέσως το άρπαξε και άρχισε τις βόλτες!

Οι γονείς συγκινημένοι μας είπαν: «Σήμερα συνέβη ένα μικρό θαύμα που θα ευχόμουν να κρατήσει για πάντα!»

Εμείς του ευχόμαστε οι ρόδες της ζωής του να γυρίζουν πάντα μπροστά και το χαμόγελο να φωτίζει το πρόσωπό του, όπως εκείνη την ημέρα.

θερμά τη ΔΕΗ για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Όλγα Καραγιάννη, Ανδρέας Ψάλτης

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: εστιατόριο Παυσίλυπος, studio Γκουνταμάνης, ζαχαροπλαστεία Καρδάσης, Σκλαβενίτης, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!