Οι νεράιδες σε δύσκολες αποστολές κατά τη διάρκεια της καραντίνας

Εύχομαι να αποκτήσω ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας – Δημήτρης, 12, Μυελοδυσπλαστικό σύνδρομο
Εύχομαι να αποκτήσω ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας – Νταϊάνα, 13, Όγκος ελάσσονος πυέλου

 

Η αγωνία του Δημήτρη όσο περίμενε την εκπλήρωση της ευχής του είχε χτυπήσει κόκκινο… Οι ώρες μέσα στο σπίτι ήταν ατελείωτες και ο νους του είχε εστιάσει σε ένα μόνο αντικείμενο: το κινητό τηλέφωνο που είχε ευχηθεί να αποκτήσει. Ανυπόμονος, ορμητικός, ασυγκράτητος, ζητούσε από τη μητέρα του να επικοινωνεί με τις νεράιδες υπενθυμίζοντάς τους την υπόσχεση που του είχαν δώσει.

 

Παράλληλα η Νταϊάνα, εσωστρεφής και συνεσταλμένη, βίωνε τη δική της αγωνία για το αν είχε ξεχαστεί η ευχή της. Ταξίδευε συχνά από την επαρχία στην Αθήνα για τις προγραμματισμένες εξετάσεις και αναρωτιόταν που θα έστελναν οι νεράιδες το κινητό που είχε ευχηθεί. Αν το έστελναν στην Αθήνα, ενώ βρισκόταν στο σπίτι της στην επαρχία; Ή μήπως το αντίθετο; Έπρεπε να τις ειδοποιήσει γιατί ήθελε να το παραλάβει αυτοπροσώπως. Ήταν η δική της ευχή που θα γινόταν αληθινή και έπρεπε να γίνει σωστά.

 

Οι αποστολές καθυστερούσαν, μα οι ευχές δεν είχαν ξεχαστεί. Οι νεράιδες έπρεπε να έχουν όλες τις απαραίτητες κατευθύνσεις για να μεταφέρουν με ασφάλεια τα αντικείμενα της ευχής στα παιδιά. Με την πολύτιμη καθοδήγηση των γιατρών οι ευχές εκπληρώθηκαν.

 

Η στιγμή που ο Δημήτρης αντίκρυσε το κινητό των ονείρων του, είναι συγκλονιστική και οι αντιδράσεις του το όνειρο κάθε νεράιδας! Αυτή είναι η δύναμή μας και να σας πούμε περισσότερα από τις εικόνες του, δεν έχει νόημα!

 

Από την άλλη, η Νταϊάνα δεν πίστευε στα μάτια της. Προσπαθούσε να καταλάβει αν αυτό που κοιτούσε ήταν αληθινό. Φοβόταν να το ακουμπήσει μήπως το χαλάσει. Αυτό που ήθελε περισσότερο βρισκόταν μπροστά της. Ήταν αλήθεια, η ευχή της είχε πραγματοποιηθεί!

 

Υ.Σ. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, τα πάντα είχαν παγώσει για τις νεράιδες. Νέες ευχές έφθαναν αδιάκοπα στα χέρια τους κι εκείνες έπρεπε να ανακαλύπτουν τρόπους να συνεχίσουν να χαρίζουν μαγικές στιγμές χαράς στα παιδιά. Δε μπορούσαν να τα πλησιάσουν, ούτε να στείλουν τους άξιους εκπροσώπους τους τα ξωτικά για να ολοκληρώσουν την αποστολή τους. Οι συνθήκες εγκλεισμού και απομόνωσης που για μήνες ή και χρόνια βιώνουν τα παιδιά μας, έφθασε η στιγμή να αποτελούν τη μοναδική σωτήρια λύση για όλους μας.

Με τον φόβο ενός νέου κύματος περιορισμών, τώρα περισσότερο από ποτέ το MakeAWish έπρεπε να αποδείξει πως η δύναμη να κάνει τα όνειρα αληθινά πηγάζει από την καρδιά. Και η δική μας ευχή θα είναι πάντα η ίδια: Να εκπληρώνουμε τις ευχές των παιδιών που μας χρειάζονται, πέρα από εμπόδια και δυσκολίες. Να συνεχίσουμε να τους θυμίζουμε να ελπίζουν, γιατί μέσα τους κρύβεται το φως που φωτίζει όλους εμάς!

Το κόστος των παραπάνω ευχών έχει καλυφθεί από την πώληση των υφασμάτινων μασκών του Οργανισμού στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο οποίο και οφείλουμε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

τους χορηγούς σε είδος: COSMOTE

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)