Ο Δημήτρης είναι φανατικός με το YouTube. Δεν χάνει λεπτό από τους αγαπημένους τους YouTuber και διατηρεί, μάλιστα, και δικό του κανάλι. Είναι, όμως, και ένας αληθινός μαχητής, που δεν το βάζει κάτω στα δύσκολα. Ευχήθηκε να αποκτήσει έναν gaming υπολογιστή, γιατί αγαπάει την πληροφορική, αλλά και γιατί το gaming είναι η κύρια απασχόλησή του όσο διαρκούν οι θεραπείες του. Σε μερικά χρόνια θέλει να ασχοληθεί και επαγγελματικά με την πληροφορική και τον προγραμματισμό. Έτσι, ο υπολογιστής θα αποτελούσε απαραίτητο εργαλείο της καθημερινότητας και της εξέλιξής του.

Η νεράιδα του, γνωρίζοντας καλά πόσο ανάγκη είχε ο Δημήτρης μία αλλαγή στον προσωπικό του χώρο, αποφάσισε να βάλει λίγες πινελιές ανανέωσης στο δωμάτιό του, εκτός από τον ολοκαίνουργιο υπολογιστή του. Και, όπως της είχε εκμυστηρευθεί ο ίδιος, θα ήθελε πολύ την επόμενη φορά που θα του επέτρεπαν οι γιατροί να επιστρέψει σπίτι του για λίγες μέρες, να έπαιρνε και τον υπολογιστή.

Έτσι, λοιπόν, οι νεράιδες ετοίμασαν μια μεγάλη έκπληξη για τον Δημήτρη. Υπό άκρα μυστικότητα και έχοντας φυγαδεύσει τον Δημήτρη στη γιαγιά του, ετοίμασαν τα πάντα. Όταν κατέφθασε στο σπίτι, εξεπλάγην που είδε τις νεράιδες και τους ζήτησε να καθίσουν στο δωμάτιό του. Δεν είχε υποψιαστεί τι θα αντίκριζε! Μόλις πλησίασε, είδε ένα gaming αυτοκόλλητο με το όνομά του στην πόρτα και απορημένος κοίταξε τις νεράιδες που έκαναν ότι δεν γνώριζαν τίποτα. «Τι να συμβαίνει;», αναρωτιόταν. Τόσες σκέψεις περνούσαν από το μυαλό του. Άραγε, ήταν η μέρα εκπλήρωσης της ευχής του; Ανοίγοντας την πόρτα, η έκπληξή του ήταν ακόμα πιο μεγάλη! Ο ολοκαίνουργιος υπολογιστής ήταν έτοιμος στημένος στο ολοκαίνουργιο gaming γραφείο, ενώ ένα σωρό διακοσμητικά με θέμα το gaming στόλιζαν τον χώρο. Είχε ξετρελαθεί από όλα αυτά που έβλεπε.

Κοίταζε ολόγυρα και έλεγε στις νεράιδες ότι δεν έχει λόγια να μας ευχαριστήσει. Βέβαια, τα λόγια δεν χρειάζονταν, ήταν περιττά. Η ευτυχία στα μάτια του τα έλεγε όλα! Όπως και η συγκίνηση της μαμάς του για τη χαρά του παιδιού της.

θερμά τη ΔΕΗ για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Νατάσα Βασιλείου, Μαρία Κανάβα

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Πλαίσιο, JYSK, Βιοκαρπέτ, Sticky, Catering – Ζαχαροπλαστική Παπαγιάννης, Κρέατος Τέχνη, Secretlab, Bitdefender Greece, Βασίλης Ηλιόπουλος, MyIkona, Craftbox 

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!