Ο Δημήτρης είναι ένα πολύ γενναίο, δυνατό και τολμηρό παιδί! Μάχεται καθημερινά με σκληρό αντίπαλο την ασθένειά του και βγαίνει νικητής. Είναι ένας σούπερ ήρωας, θα έλεγε κανείς…

Τι θα μπορούσε να ταιριάζει, λοιπόν, σε έναν τόσο θαρραλέο ήρωα, που μόνο η κάπα τού λείπει για να αρχίσει να σώζει τον κόσμο; Τίποτα λιγότερο από το να γνωρίσει και να οργανώσει τη δικιά του ομάδα σούπερ ηρώων με την οποία θα παλέψει, θα κερδίσει το κακό και, φυσικά, θα ξεφαντώνει μετά από κάθε αποστολή.

Οι νεράιδες, λοιπόν επικοινώνησαν αμέσως με τους καλύτερους σούπερ ήρωες του κόσμου και τους είπαν ότι επιτέλους βρήκαν το μέλος της ομάδας που τους έλειπε. Η σούπερ ομάδα, ενθουσιασμένη με τα νέα που τους ανακοίνωσαν οι νεράιδες, πήραν τις ασπίδες τους, φόρεσαν τις κάπες τους και πέταξαν μέχρι τον Δημήτρη για να τον γνωρίσουν.

Όπως κάθε σούπερ ήρωας, έτσι και ο Δημήτρης έπρεπε να εκπαιδευτεί. Έτσι,  μία σειρά από δοκιμασίες είχαν επιλεγεί, ώστε ο Δημήτρης να γίνει και επίσημα μέλος της μεγαλύτερης ομάδας υπερηρώων στο σύμπαν! Ο Δημήτρης, τόσο γενναίος και δυνατός που είναι, τις πέρασε όλες μία-μία. Αμέσως, εμφανίστηκαν ο Spiderman και το Supergirl και ανακοίνωσαν στον Δημήτρη και τους φίλους του – που έλαβαν και αυτοί μέρος – ότι, αφού πέρασε όλες τις δοκιμασίες επιτυχώς, είχε έρθει η ώρα να γνωρίσει και την υπόλοιπη ομάδα!

Ενθουσιασμένοι όλοι, έτρεξαν να συναντήσουν τους ήρωες στην παραλία! Εκεί, τους περίμενε ο Ironman με τον Hulk, που είχαν οργανώσει ένα εντυπωσιακότατο πάρτι για να γιορταστεί ο επίσημος τίτλος του Δημήτρη ως «σούπερ ήρωα». Φαγητό, παιδικές σαμπάνιες, πολλά δώρα και… νεροπίστολα, περίμεναν τον ήρωά μας και τους φίλους του.

Μετά από έναν εξαντλητικό νεροπόλεμο και πολλές βουτιές στη θάλασσα, ο Δημήτρης άνοιξε τα δώρα του, έσβησε την τούρτα του, πέταξε με τη βοήθεια του Hulk και του Spiderman και συνέχισε να ξεφαντώνει μέχρι το βράδυ, όπου σιγά σιγά έφτασε και η ευχή του στο τέλος της…

Ο μικρός μας ήρωας αποχαιρέτησε την ομάδα του και τους υποσχέθηκε ότι, όποτε τον χρειαστούν, θα είναι εκεί να σώσει τον κόσμο!

θερμά το e-fresh για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Κωνσταντίνος Καρίκας, Ειρήνη Αλεξανδράκη, Μαρία Περμεκερλή, Φανή Παπαδοπούλου, Τζένη Σαλαγκούδη, Ελένη Καμπάκη, Άννα Τσακαλίδου

τους χορηγούς σε είδος: Sani Resort, The Party Heroes, Ευγένιος Σλίδης, Myikona, Μαρία Καρακίτσιου, Αργύρης Εσκιτζής

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!