Ο Παναγιώτης περίμενε υπομονετικά εδώ και πολύ καιρό να πραγματοποιηθεί η ευχή του. Όταν του τηλεφώνησα για να του ανακοινώσω την ημερομηνία εκπλήρωσης, πάγωσε για μερικά δευτερόλεπτα… νόμιζα ότι είχε κλείσει η γραμμή και μετά από λίγο τον άκουσα να λέει με τρεμάμενη φωνή: «Αλήθεια;» Και αυτή η μία λέξη έκρυβε όλη την αγωνία του και το πόσο μεγάλη σημασία είχε για εκείνον η ευχή του…

Ξεκίνησε λοιπόν ο Παναγιώτης να γεμίζει τη βαλίτσα του, για να ταξιδέψει από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη και από εκεί στην Αριδαία, όπου θα συναντούσε τους αγαπημένους του Unboxholics. Η περιπέτειά του ξεκίνησε με μια επίσκεψη στο cockpit του αεροσκάφους πριν την απογείωση και ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία που του άρεσε πολύ.

Η αντίστροφη μέτρηση είχε αρχίσει και ανυπομονούσε να φτάσει στον προορισμό του και στην εκπλήρωση της μεγαλύτερης επιθυμίας του.

Οι ώρες πέρασαν και ο Παναγιώτης βρισκόταν εκεί, έξω από το studio. Ανοιγόκλεισε τα μάτια του για να καταλάβει αν ονειρεύεται και κατάλαβε ότι οι Unboxholics ήταν αλήθεια εκεί. Και περίμεναν ΜΟΝΟ εκείνον!

Οι αγαπημένοι του YouTubers τον αγκάλιασαν τον Παναγιώτη, λες και ήταν φιλαράκια από παλιά, σα να ήταν μέλος της ομάδας τους. Τον ξενάγησαν στο studio, έπαιξαν μαζί του και τον κάλεσαν να μείνει μαζί τους και να παρακολουθήσει το εβδομαδιαίο live streaming της Παρασκευή. Έκρηξη συναισθημάτων και αντιδράσεων ακολούθησαν την live εμπειρία του!

Ο Παναγιώτης αποχώρησε χαρούμενος και εκστασιασμένος από το studio. Επέστρεψε στο ξενοδοχείο του με μια νότα νοσταλγίας, και κοιμήθηκε έναν ανάλαφρο ύπνο, με όμορφα όνειρα για πρώτη φορά μετά από καιρό!

Το επόμενο πρωί και ενώ κατέβαινε για έναν περίπατο, μια έκπληξη τον περίμενε: στην είσοδο του ξενοδοχείο οι Unboxholics ήταν έτοιμοι για μια βόλτα στα Λουτρά Πόζαρ!

Ο Παναγιώτης γύρισε στο σπίτι του με αναπάντεχα όμορφες στιγμές που θα θυμάται για πάντα και μια ξεχωριστή εμπειρία που θα μοιραστεί με τους φίλους του!

Image result for καρδια Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Cardlink, που υιοθέτησε την ευχή του Παναγιώτη μας! Image result for καρδια

Image result for καρδια Ευχαριστούμε θερμά τους Unboxholics που πραγματοποίησαν την ευχή του Παναγιώτη με τόση αγάπη Image result for καρδια

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Funky Buddha, Agapi Luxure hotel ,Otaku Store, Τσολιάς παραδοσιακή ταβέρνα, ΜΕΛΙΡΡΥΤΟΝ ζαχαροπλαστείο, Avis, Aegean ,Capriccioza Pizza & Pasta, Brother in Law, Photorama Studio

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).