Ένα πολύ γλυκό κοριτσάκι ζήτησε από τις νεράιδες ένα δωμάτιο με τις αγαπημένες της πριγκίπισσες, αλλά και με ιππότες για το μικρό αδελφό της. Και φυσικά η επιθυμία της ήταν για εμάς «διαταγή» για να την πραγματοποιήσουμε και μάλιστα υπερβαίνοντας τις προσδοκίες της.

Η ίδια είχε ζητήσει να μην δει το δωμάτιο, μέχρι να ολοκληρωθεί. Έτσι, την ημέρα της ευχής της, απουσίαζε από το σπίτι για να το ετοιμάσουμε. Όταν όλα ήταν έτοιμα, επέστρεψε φορώντας την τιάρα της, όπως κάθε πριγκίπισσα! Μόλις άνοιξε την πόρτα, το προσωπάκι της φωτίστηκε και τα ματάκια της άνοιξαν διάπλατα! Δεν μπορούσε να πιστέψει, ότι αυτό ήταν το δωμάτιό της και ότι θα μπορούσε πλέον να κοιμάται και να παίζει εκεί! Ενθουσιασμένη έτρεξε στο πάνω κρεβάτι της κουκέτας για να κατέβει από την τσουλήθρα που βρισκόταν στη μία άκρη του κρεβατιού. Τα μάτια της έλαμπαν από χαρά και από ευγνωμοσύνη για τις νεράιδες που έκαναν αυτό το «θαύμα». Οι γονείς της είχαν μείνει έκπληκτοι και μας είπαν, ότι δεν μπορούσαν ούτε εκείνοι να αναγνωρίσουν το δωμάτιο. Μας είπαν, επίσης, ότι μαζί με τη μικρούλα τους, πήραν κι εκείνοι πολύ κουράγιο από την πραγματοποίηση της ευχής της και ότι ένιωθαν όλοι πιο δυνατοί για να συνεχίσουν τον αγώνα τους. Ήταν τόσο χαρούμενοι… και η μικρή μας ζούσε το παραμύθι της, σαν μία αληθινή πριγκίπισσα!

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Δ. Εύδου, Δ. Μαμφρέδα και  Κ Καραματίδη τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο Image result for καρδια

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Bounitsa, NewHome Χυτήρογλου, Little Nicole, Velonas, Technostrom, Χαρούλα Τύρη (αρχιτέκτων), Οναρ, Φωτιστικά Μεϊδάνης, Wall n’ Design, Let’s Play, Εύα Μάνογλου (διακοσμήτρια), ελαιοχρωματισμοί Δόντσης, Καρβούνης Σπύρος (φωτογράφος), ζαχαροπλαστείο Fregio, Cotton Prince

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).