Στη ζωή είναι ωραίο να ονειρεύεσαι, πόσο μάλιστα όταν τα όνειρά σου εκπληρώνονται.

Έτσι και με την 7χρονη μικρή μας, ένα παιδί με πολλά ενδιαφέροντα, τα οποία λόγω της πανδημίας περιορίστηκαν, αναγκάζοντάς την να περνάει πολύ χρόνο στο δωμάτιό της, παίζοντας με τη μικρή της αδελφή.

Το όνειρό της ήταν να αποκτήσει ένα μαγικό δωμάτιο με μονόκερους, που τους λατρεύει. Δεν περίμενε όμως πως η ευχή της θα εκπληρωθεί με τόση ακρίβεια και λεπτομέρεια.

Οι νεράιδες και τα ξωτικά έβαλαν τα δυνατά τους ώστε το δωμάτιο να έχει όλα όσα η ίδια είχε φανταστεί και ακόμα παραπάνω. Η μαγική νεραιδόσκονη βοήθησε ώστε να γίνουν όλα συναρπαστικά.

Παρόλο που είναι τόσο μικρή, ήξερε ακριβώς τι ήθελε και το είχε φανταστεί με κάθε λεπτομέρεια.

Ήθελε το δωμάτιό της να είναι ροζ, με γαλάζιο και άσπρο. Ήθελε επίσης να βλέπει μονόκερους ολόγυρα και να μπορεί να το μοιράζεται με την αδελφούλα της που τόσο αγαπάει.

Έτσι κι έγινε! Έφτασε η μεγάλη ημέρα που περίμενε! Μπήκε μέσα στο δωμάτιο και δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της. Ήταν όπως το είχε φανταστεί και ακόμα ομορφότερο. Η πανέμορφη κουκέτα και το διπλό γραφείο, την έκαναν να μείνει άφωνη. Τα πακέτα με τα δώρα που άρχισε να ξετυλίγει την έκαναν να ανοίξει διάπλατα τα όμορφα ματάκια της που έλαμπαν από χαρά.

Οι μονόκεροι φυσικά, κυριαρχούσαν παντού. Από τα διακοσμητικά, μέχρι τις κουρτίνες, αλλά και μία πανέμορφη στέκα την οποία η μικρή δεν έβγαλε από το κεφαλάκι της. Οι μικρές δε σταμάτησαν να ανεβοκατεβαίνουν στα κρεβάτια τους και να γελάνε δυνατά. Ήταν η καλύτερη ημέρα της ζωής της, και δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί πως το όνειρό της θα αποτυπωνότανε με τόση ακρίβεια.

Ύστερα από αυτό θα μπορεί με άλλη διάθεση και δύναμη να συνεχίσει τον αγώνα της, παρέα με τους μονόκερους που θα έχει στα όνειρα της, αλλά και κοντά της.

Ήταν μία ημέρα πραγματικά μαγική και αξέχαστη, για όλη την οικογένεια.

θερμά την Space Hellas  για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Μαρία Κανάβα, Μαρία Ναρλή

τους χορηγούς σε είδος: ΙΚΕΑ, VITEX, Elite Strom, MyIkona, Sticky

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!