H τετράχρονη Ειρήνη μεταμορφώθηκε στην πιο όμορφη πριγκίπισσα και νίκησε τον καρκίνο!

Ένα τετράχρονο κοριτσάκι που μπορεί με το δικό της μαγικό τρόπο να νικά το κακό! Εχοντας στο πλευρό της, τις βοηθούς της, την αγαπημένη της μαμά Αντζέλικα αλλά και την καλή της… νεράιδα Ελένη κατορθώνουν να ξεπερνούν κάθε εμπόδιο και κάνουν την καθημερινότητα ακόμη και την πιο σκληρή να μοιάζει με παραμύθι.

Η Ειρήνη έκανε την ευχή της πραγματικότητα και έγινε πριγκίπισσα, μέσω του Make-A-Wish Ελλάδος. Για την μητέρα της, Αντζέλικα, η μικρή Ειρήνη είναι το θαύμα της ζωής της. Όταν γέννησε την πρώτη της κόρη έκανε 6 εξωσωματικές, οι οποίες δεν πέτυχαν. Πέντε χρόνια μετά μπήκε και πάλι στην ίδια διαδικασία για να κάνει ένα παιδί. Αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να της αφαιρέσουν τη μία ωοθήκη. Ακόμα και οι γιατροί της είπαν να αποδεχτεί ότι δε θα κάνει δεύτερο παιδί. Το 2017 όμως, έμεινε έγκυος φυσιολογικά στην Ειρήνη και πίστεψε πως αυτό το παιδί είναι δώρο Θεού. Τον Αύγουστο του 2019 όταν η Ειρήνη ήταν 2 ετών, η μητέρα της παρατήρησε μία μελανιά γύρω από το μάτι της. Το κορίτσι διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο. Ακολούθησε ένα δύσκολο χειρουργείο, χημειοθεραπείες, άγχος, αγωνία αλλά και πίστη ότι θα τα καταφέρουν, όπως και έγινε.

Τον Μάιο του 2021 τελείωσε τις χημειοθεραπείες, ενώ έχει υποβληθεί σε διπλή μεταμόσχευση μυελού των οστών. Τώρα διανύει μία δύσκολη διετία, με την ευχή να μην υπάρξει η υποτροπή της νόσου.

«Είναι πολύ σημαντικό για αυτά τα παιδιά να έχουν την ελπίδα και την χαρά. Βοηθάει στις δύσκολες καταστάσεις. Όταν ένα παιδί δεν μπορεί να σηκωθεί μετά το χειρουργείο, βάζεις φαντασία παίρνοντας ένα φουστάνι και του λες να σηκωθεί να περπατήσει σαν πριγκίπισσα. Η Ειρήνη το έβλεπε σαν ένα παιχνίδι και την έκανε καλά».

Δείτε το video με την υπέροχη μικρούλα!