Το όραμά του Φυσιοθεραπευτήριου Ε.Σ.Γεωργακόπουλος είναι να φροντίζει τον άνθρωπο μέσα από το πιο κόκκινο της καρδιάς καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για μια ζωή γεμάτη ποιότητα και χαμόγελο. Η φιλοσοφία ως προς τη φροντίδα του ανθρώπου στο μονοπάτι προς την ίαση του δεν αρκείται μόνο στη θεραπεία του σώματος αλλά και στη φροντίδα της ψυχής.

Στο πλαίσιο αυτό, το κέντρο Ε.Σ. Γεωργακόπουλος πραγματοποίησε εκδήλωση για την ενίσχυση του έργου του Make-a-Wish (Κάνε-Μία-Ευχή Ελλάδος), που ασχολείται αποκλειστικά με τον ψυχικό κόσμο των παιδιών που νοσούν, υιοθετώντας μέρος της ευχής της μικρής Δέσποινας. Η Δέσποινα είναι 12 ετών, ευχήθηκε να αποκτήσει τη συντροφιά ενός λαμπραντόρ! Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περισσή αγάπη και φροντίδα συμβάλαμε στην επιθυμία της Δέσποινας, προσφέροντας της ένα ζεστό χαμόγελο.

Σε συνεργασία με εκλεκτούς φίλους αλλά και με ανθρώπους που μας εμπιστεύονται, μέσα από μια υπέροχη μουσική βραδιά, συγκεντρώσαμε το ποσό που απαιτείται, φροντίζοντας την επιθυμία της μικρής μας φίλης. Κάνοντας τη μουσική πλοηγό, λοιπόν, το Σάββατο 3 Νοεμβρίου,  τραγουδήσαμε για τη μικρή Δέσποινα δίνοντάς της τη δύναμη να συνεχίσει να ονειρεύεται και να πιστεύει ότι τις ευχές γίνεται να τις ζούμε!

Ε.Σ. Γεωργακόπουλος
Φυσιοθεραπευτής – Ψυχοθεραπευτής Gestalt

 

« Όραμά μας, είναι να φροντίζουμε τον άνθρωπο
μέσα από το πιο κόκκινο της καρδιάς μας,
με πλοηγό τη πιο βαθιά μας γνώση! »