«Ονομάζομαι Παντελής Κατσιάκος και είμαι ιδιοκτήτης του Παντοπωλείου «Το Κέντρον» στη Φήκη Τρικάλων. Τα τελευταία τρία χρόνια, λοιπόν, πήραμε μια γενναία απόφαση με τη σύζυγό μου. Σκεφτήκαμε να καθιερώσουμε μια εκδήλωση, που θα πραγματοποιείται μία φορά τον χρόνο έξω ακριβώς από το παντοπωλείο μας. Σκοπός της; Η συγκέντρωση χρημάτων, ώστε να στηρίξουμε με τον δικό μας τρόπο οργανισμούς και ιδρύματα, που έχουν αφιερώσει το έργο τους στην υποστήριξη παιδιών. Πρόκειται για ένα Street Food Party με μεζεδάκια μαγειρεμένα, φυσικά, με τα προϊόντα του καταστήματός μας!

Φέτος, είναι η τρίτη χρονιά που πραγματοποιούμε το event μας και έχουμε ετοιμάσει για όλους εσάς μια φαντασμαγορική μέρα με πολύ φαγητό, χορό, τραγούδια από τον καταπληκτικό DJ μας, cocktail, μπύρες και αναψυκτικά!

Γνωρίζοντας το πόσο δύσκολες ήταν αυτές οι δύο χρονιές για όλους μας, και πόσο μάλλον για τα παιδιά που αδημονούν να εκπληρωθούν οι ευχές τους, αλλά και για τις οικογένειες τους, έχουμε την τιμή να στηρίζουμε με την εκδήλωσή μας το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Δεν θα μπορούσαμε, παρά να εκφράσουμε με αυτόν τον τρόπο, τον θαυμασμό μας για το εξαιρετικά σημαντικό έργο του Οργανισμού, το οποίο χαρίζει ελπίδα και ευτυχία σε παιδιά που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες, βοηθώντας τα να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που βρίσκονται στον δρόμο τους με πολύ καλύτερη ψυχολογία.

Η δική μας ευχή είναι να κάνουμε όσα περισσότερα παιδιά μπορούμε να χαμογελάσουν. Εμείς και η μεγάλη παρέα εθελοντών μας θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας εκείνη τη μέρα, ώστε να βοηθήσουμε να γίνουν όσο περισσότερες παιδικές ευχές μπορούμε πραγματικότητα»