Μερικές φορές, ούτε η ασθένεια, δεν μπορεί να στερήσει την «παιδική χαρά» ενός παιδιού. Η Ελένη είναι μαχήτρια. Όσο οι νεράιδες ετοίμαζαν την παιδική χαρά της, συνέχιζε τις θεραπείες της. Η Άννα, η νεράιδα της, φρόντιζε να μην χάνουν την επικοινωνία τους ακόμη και μέσα στο νοσοκομείο. Της έστελνε διάφορα δώρα και παιχνίδια που για λίγο την έκαναν να ξεχνάει πού βρίσκεται και την «ταξίδευαν» στην παιδική χαρά της. Μας έλεγε συνέχεια πως ονειρευόταν την παιδική της χαρά με πολλά χρώματα και μονόκερους. Μπορεί κάποιες αναποδιές με τις παραδόσεις των οργάνων της παιδικής χαράς να μας καθυστέρησαν. Οι νεράιδες, όμως, επισκέφθηκαν την Ελένη για να τους σχεδιάσει πώς ακριβώς τη φανταζόταν.

Κι ενώ τα εμπόδια ξεπεράστηκαν, η υγεία της μικρής μας έφερε νέα καθυστέρηση στην εκπλήρωση της ευχής της. Με πολύ αυστηρά μέτρα προστασίας, μία γλυκιά νεράιδα, ανέλαβε να πηγαίνει σταδιακά στην Ελένη «κομμάτια χαράς». Ένα υπέροχο, παραμυθένιο φόρεμα, για να ντυθεί πριγκιπικά, την έκανε να ξεχάσει τις δυσκολίες, ενώ, λίγες ημέρες μετά, ένας φανταστικός κουνιστός μονόκερος, που προσγειώθηκε στην αυλή της, απογείωσε τη χαρά της!

Και, επιτέλους, έφτασε η μεγάλη μέρα! Η παιδική χαρά είχε στηθεί. Την έβαψε με ζωηρά χρώματα η ίδια η Ελένη, με τον μπαμπά της, ενώ μία γλυκιά ζωγράφος στόλισε όλα τα παιχνίδια με όμορφους, μαγικούς μονόκερους. Οι νεράιδες φρόντισαν για τα μπαλόνια, τα γλυκά και, φυσικά, την τούρτα, ώστε να ετοιμαστεί μία σωστή γιορτή! Οι φίλοι της έφτασαν, έτοιμοι να απολαύσουν παιχνίδι στην υπέροχη παιδική χαρά.

Η Ελένη, φόρεσε το φόρεμά της και έλαμπε από χαρά! Είχε συνέχεια από το χέρι τον αδερφό της και πόζαρε όλο νάζι στην κάμερα του φωτογράφου. Αυτό που την εντυπωσίασε περισσότερο όμως, ήταν το drone που την τραβούσε φωτογραφίες από ψηλά. Έγερνε προς τα πάνω το κεφαλάκι της και χάριζε απλόχερα χαμόγελα! Η μαγεία της ευχής αγκάλιασε τη μαγεία της φαντασίας της και γέμισε νεραϊδόσκονη η αυλή!

θερμά τον ΑΝΤ1 καθώς και τους συμμετέχοντες της εκπομπής Rouk Zouk Special για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Τάνια Γεωργουλέτη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Funny Bunny, Sweebies, Nakas Concept, Piniata.gr, Profitstore, Halkidiki Special Events, Ζαχαροπλαστείο Πραλίνα, Nel Fuoco Pizza, Τάσος Κελεμίδης, Έλλη Ναλμπάντη, Δανάη Καραδήμου, Γιαννούση & ΣΙΑ ΟΕ, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!