…και ναι με τη ΔΙΚΗ σας βοήθεια, τα καταφέραμε!
Η Ελευθερία μας εδώ και μερικές νύχτες κοιμάται στο ολοκαίνουριο δωμάτιό της!
Η ευχή της έγινε πραγματικότητα!…

 

Είμαστε πολύ χαρούμενοι, πρώτα απ’ όλα, που ένα τόσο όμορφο κοριτσάκι, μας εμπιστεύτηκε αυτό που πραγματικά επιθυμούσε η καρδιά της και που καταφέραμε να μας χαρίσει το πιο λαμπερό της χαμόγελο!

Η αλήθεια είναι πως ένα δωμάτιο για έναν ενήλικα, συνήθως αποτελεί έναν χώρο ξεκούρασης, αποθήκευσης προσωπικών αντικειμένων και καθημερινών επαναλαμβανόμενων συνηθειών. Ο χώρος αυτός για ένα παιδάκι, όμως, αντιπροσωπεύει όνειρα, κατασκευές και δημιουργίες, συνεύρεση με φίλους και συμμαθητές, μιμητικό παιχνίδι, χορό, χοροπηδητά, πολλά και όμορφα χαμόγελα!

Περίμενε υπομονετικά στο σαλόνι, να της δώσουμε το σύνθημα να εισβάλλει στο νέο της δωμάτιο και να τελειώσει αυτή η χρονιά με νέα χρώματα, πολύχρωμα, μυστηριώδη φώτα και πολύ σκαρφάλωμα!

Γύρισε το κλειδί και σταμάτησε ο χρόνος. Τα συναισθήματα της? Έκπληξη, χαρά, ενθουσιασμός, ευτυχία, ευγνωμοσύνη, ικανοποίηση, ανακούφιση…

Άρχισε να γελάει και να ανεβοκατεβαίνει τις σκάλες, να κάθεται στα γραφεία, αλλάζοντας συνεχώς γνώμη για το ποιο θα επιλέξει γι’ αυτήν και την αδερφή της.  Η Φίφη, το μικρό σκυλάκι της, καταλάβαινε την χαρά της και την κοιτούσε μες στα μάτια κουνώντας την μικρή ουρίτσα της!

Πόσες φορές μας είπε πως δεν το πίστευε που αυτό το ‘’παλάτι’’ ήταν ολόδικο της!

Καληνυχτίσαμε ένα ακόμη παιδί ευτυχισμένο, μια ακόμη μικρή με θετικά συναισθήματα, μια ακόμη μαχήτρια που παλεύει για να διεκδικήσει την ζωή της!

 

 

ΥΓ: Η Ελευθερία μας νοσεί από πιλοκυτταρικό αστροκύττωμα, τον πιο κοινό πρωτοπαθή όγκο του εγκεφάλου στην παιδική ηλικία. Για να εκπληρωθεί η ευχή της, είχαμε επικοινωνήσει μέσω του website μας ένα βίντεο, όπου η μητέρα της μας εξιστόρησε όλη την ιστορία και την πορεία της ασθένειας, καθώς και λεπτομέρειες για την βαθύτερή της επιθυμία της Ελευθερίας (προ εκπλήρωσης). Χάρη σε αυτή την εξιστόρηση και την κα Ευαγγελία, που μοιράστηκε μαζί μας το βίωμα της οικογένειάς της, καταφέραμε με τη συμβολή όλων σας, να συγκεντρώσουμε αρκετά χρήματα για να χαρίσουμε στην Ελευθερία μας, ένα ανακαινισμένο, φανταστικό δωμάτιο!

Image result for καρδια Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συνέβαλαν οικονομικά στην υιοθεσία της ευχής μέσω του online συστήματος δωρεών Image result for καρδια

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Ν. Κοντογιάννη, Η. Πολυχρονιάδου και  Φ. Ελεκίδου, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο Image result for καρδια

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Harbour, Elite Strom, Homecorner, Vitex, Woodwell Ζυμαρίδης, Nova Glass, ΚΑΥΚΑΣ, Δεληολάνης

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).