Μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τη στήριξή τους στις ενημερώσεις εθελοντών σε Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Γιάννενα και Λάρισα!
Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έκανε πολλούς καινούργιους φίλους και πρεσβευτές του οράματός του! Σας ευχαριστούμε όλους για τον χρόνο και την αγάπη σας!

Ευχαριστούμε θερμά για τα ξενοδοχεία για την φιλοξενία τους ώστε να πραγματοποιηθούν με επιτυχία οι ενημερώσεις νέων εθελοντών καθώς και την εταιρεία ΑVIS για τις μεταφορές μας.

Διαβάζω τα παραπάνω στο blog του εθελοντισμού Make A Wish, προετοιμαζόμενος να συναντήσω την Γενική Διευθύντρια του Κάνε-Μια-Ευχή στην Ελλάδα κα Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, η οποία βρέθηκε στη Λάρισα για να μιλήσει στους νέους εθελοντές της οργάνωσης. Η ίδια έχει περιγράψει τον ρόλο των εθελοντών που εργάζονται για το Make A Wish Ελλάδας λέγοντας πως «είμαστε νεράιδες και ξωτικά που χαρίζουν Χαρά, Δύναμη κι Ελπίδα στα Παιδιά που δίνουν τον πιο άδικο αγώνα. Όμως είμαστε και κάτι ακόμη: οι άνθρωποι που όντας έξω από το οικείο περιβάλλον των οικογενειών, προσφέρουμε από την πρώτη στιγμή το παράθυρο στην ελπίδα και σε ένα αύριο υπαρκτό, ένα αύριο που θα περιλαμβάνει τα παιδιά τους…».
– απόσπασμα από larissanet.gr

*
*
*

Εάν επιθυμείτε να γίνετε εθελόντρια/εθελοντής μας:

  • Συμπληρώστε τη Φόρμα Εθελοντή  και στείλτε τη με email στο
    [email protected] ή
  • Καλέστε μας στα τηλέφωνο 210 9637660 εσωτ. 104 (Αθήνα)
    2310 523978 (Θεσσαλονίκη)