Μία ευχή βγαλμένη από παραμύθι ήταν αυτή της γλυκιάς και λαμπερής Ερμιόνης. Η Ερμιόνη, ένα κορίτσι με το χαμόγελο ζωγραφισμένο ανεξίτηλα στα χείλη της.  Η εμφάνισή της  στο χώρο που θα εκπληρωνόταν η ευχή της ήταν εντυπωσιακή… όπως άλλωστε αρμόζει σε μία αληθινή πριγκίπισσα. Ήθελε να γνωρίσει από κοντά δύο ξακουστές πριγκίπισσες και είχε φροντίσει να προετοιμαστεί και η ίδια καταλλήλως.

Ο χώρος που την περίμενε ήταν ειδικά διαμορφωμένος για την περίσταση σε ένα πανέμορφο χειμερινό τοπίο με άπειρες χιονονιφάδες και ένα υπέροχο candy bar, με φόντο το βασίλειο της Αρεντέλα. ντυμένος σε λευκούς και σιελ τόνους. Η μικρή μας, συνοδευόμενη από την οικογένεια και τις ξαδέρφες της, ανέβηκε στον θρόνο της, απόλαυσε με την ηρεμία της το χώρο και έδειχνε να μαγεύεται με το καθετί που συναντούσε το βλέμμα της.

Η Ερμιόνη ξετρελάθηκε με τον χώρο, τα γλυκά και τα μπαλόνια. Μετά από λίγη ώρα περιήγησης, δοκιμής των γλυκών και λήψη των απαιτούμενων φωτογραφιών ήρθε η στιγμή να μπούμε μαζί με τη νεράιδά της στον εσωτερικό χώρο για να δει επιτέλους από κοντά τις πριγκίπισσες που λατρεύει.

Βέβαια, η ίδια δεν γνώριζε τι την περίμενε και καθετί που έβλεπε μπροστά της την εντυπωσίαζε. Ο εσωτερικός χώρος είχε διαμορφωθεί εξίσου εντυπωσιακά με τον εξωτερικό. Δένδρα φωταγωγημένα, ένα μπλε χαλί για να την υποδεχθεί και αριστερά και δεξιά μπαλόνια με φωτάκια που δημιουργούσαν ένα εντυπωσιακό και ελαφρώς χειμερινό σκηνικό.

Η Ερμιόνη δεν ήξερε τι άλλο θα έβλεπε μπροστά της, ώσπου… οι δύο πριγκίπισσες έκαναν την εμφάνιση τους. Μόλις τις είδε σάστισε! Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι βρίσκονταν εκεί. Την χαιρέτησαν, την αγκάλιασαν, έβγαλαν παρέα πολλές φωτογραφίες, έπαιξαν παιχνίδια και συζήτησαν πράγματα που η ίδια αγαπά. Τα φλας πήραν φωτιά και σε όλα η Ερμιόνη φορούσε το πιο πλατύ της χαμόγελο. Η Ερμιόνη μαζί με τις ξαδέρφες της και τις νεράιδες της, χόρεψαν σε μελωδίες τραγουδιών τόσο από τη ταινία frozen όσο και από την αγαπημένη της τραγουδίστρια, την Έλενα Παπαρίζου. Δε στάθηκε ούτε για ένα λεπτό, συνέχεια στριφογύριζε, χόρευε και δοκίμαζε τα γλυκά και τα φαγητά.

Ακολούθησαν αμέτρητα δώρα για την πριγκίπισσα Ερμιόνη, εμπνευσμένα από την ταινία… πετσέτες θαλάσσης, μαγιό, γυαλιά, καλλυντικά, μέχρι και ημερολόγια για να γράφει τα μυστικά της. Αυτό που έζησαν ήταν μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη σε όλη την οικογένεια. Εξάλλου, όπως μας είπε η μαμά της, ήταν μια γιορτή και για αυτήν καθώς την έζησαν μαζί. Φεύγοντας, η μικρή μας, είχε ζωγραφισμένη την ευτυχία στο πρόσωπό της και χάρισε απλόχερα το πιο γλυκό της χαμόγελο και τις πιο γλυκές ευχές στις νεράιδες της.

θερμά την SRS GROUP OF COMPANIES για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Ειρήνη Αδάμου, Ειρήνη Τσομάκου, Δήμητρα Μπουρνάζου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΜΑΡΚΟΥ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΙΝΟΥ, EVENTS MUSIC, HEAD TO TOE, CAP CAP, MASTERFIREWORKS & BALLOONS, WOODENSTYLE, STYLEBOX PREMIUM EVENT RENTALS, CELIA DRAGOUNI, STUDIO DI CAPELLI, ΣΤΕΛΛΑ ΜΥΛΩΝΑ (επιμέλεια Μακιγιάζ), ZARA, GIOCHI PREZIOSI ΕΛΛΑΣ, COMFUZIO, ΕΝΑΡΞΙΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕΣΑ, ΔΙΑΚΑΚΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ Α.Ε., ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ, GRIC GROUP A.E. , HOBBYWOOD, MARIA’S CAKES AND COOKIES, RELKON HELLAS A.E., PIZZA BAR E.E., ΟΜΙΛΟΣ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, LINARDAKIS CARGO

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!