Πρωτοποριακή διαδραστική εφαρμογή social swipe για το  Make-A-Wish Ελλάδος

Ανέπαφη συναλλαγή για μια ευχή!

Λίγες ημέρες πριν την πιο όμορφη στιγμή του χρόνου, το Make-a-Wish (Κάνε-μια-Ευχή-Ελλάδος) συνεργάζεται με το Golden Hall και το Mediterranean Cosmos και σας καλούν να δώσετε ελπίδα, δύναμη και ζωή σε 130 μικρούς ήρωες που περιμένουν υπομονετικά να εκπληρωθεί η δική τους ευχή.

Φέτος, πέραν των κλασσικών σημείων πώλησης των προϊόντων του Οργανισμού στον εσωτερικό χώρο των εμπορικών κέντρων, δημιουργήθηκε μια πρωτοποριακή εφαρμογή social swipe’’, με στόχο να ενισχυθεί οικονομικά το έργο του Οργανισμού. Ειδικότερα, οι επισκέπτες των εμπορικών κέντρων Golden Hall και σύντομα Mediterranean Cosmos, θα μπορούν φέτος τα Χριστούγεννα να ενημερώνονται μέσω video περιεχομένου των ειδικά διαμορφωμένων branded οθονών, σχετικά με το έργο του Οργανισμού. Στη συνέχεια, και μέσω της διαδραστικής εφαρμογής “social swipe”, θα μπορούν να προσφέρουν με μια ανέπαφη συναλλαγή το ποσό των 2€. Ένα tailor-made video θα  τους επιβεβαιώνει τη δωρεά και θα τους ευχαριστεί για την συμβολή τους στο έργο του  Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Την εφαρμογή υλοποίησε αφιλοκερδώς η Printec και το περιεχόμενο αυτής δημιούργησε αφιλοκερδώς η GOD/ Hill and Knowlton. Πολύτιμη για την παροχή της ολοκληρωμένης λύσης social swipe ήταν, δε, η συμβολή των εταιρειών Cardlink, LG , Ευρωπαική Πίστη, Vodafone και Deco etc.

Πλησιάζοντας λοιπόν προς τις γιορτινές μέρες, ας γίνει ο καθένας από εμάς ένας κρίκος σε αυτήν την αλυσίδα προσφοράς που έχει δημιουργήσει το Make-a-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και ας δώσουμε λάμψη και φως στα πρόσωπα όλων των παιδιών που περιμένουν και ελπίζουν για πιο όμορφες μέρες, συγκεντρώνοντας το απαραίτητο ποσό για να πραγματοποιηθούν οι ευχές τους.