Ο μικρός μας Γιώργος δεν έχει προλάβει να πάει σχολείο ακόμη, ούτε να παίξει ξέγνοιαστα με τα αγαπημένα του αυτοκινητάκια και τους συνομήλικούς του. Η ασθένειά του δε του επιτρέπει να ασχολείται με πράγματα της ηλικίας του, αλλά τον ανάγκασε να δίνει καθημερινά ένα δύσκολο αγώνα με ηρωισμό.

Αυτό λοιπόν που επιθυμούσε περισσότερο ήταν να αποκτήσει ένα κόκκινο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο. Ήθελε να κάνει αγώνες όχι μόνο με τα μικρά και ψεύτικα αυτοκινητάκια αλλά και με ένα «αληθινό», στο οποίο θα μπορούσε να επιβιβαστεί και να οδηγήσει ο ίδιος! Έτοιμος να κάνει πολλές βόλτες και να παίξει ατελείωτα με αυτό, ανυπομονούσε για εκείνη την ξεχωριστή στιγμή όπου θα το αποκτούσε.

Όπου υπάρχουν ευχές και νεράιδες, τα όνειρα πραγματοποιούνται και έτσι έφτασε και η ξεχωριστή ημέρα του Γιώργου μας. Ο αγαπημένος του πιτζαμοήρωας Catboy εμφανίστηκε μαζί με μια όμορφη παρέα στην εξώπορτα του σπιτιού του. Μπαλόνια, πινιάτες, εκπλήξεις και πολλά δώρα προορίζονταν  για εκείνον και  την οικογένειά του. Ένα μεγάλο χαμόγελο ζωγραφίστηκε στο πρόσωπό του και φανέρωνε τη χαρά και τον ενθουσιασμό του! Με αστείρευτη ενέργεια έπαιζε και παρακολουθούσε όσα εκτυλίσσονταν γύρω του. Ωστόσο αυτό που ήθελε περισσότερο, δεν το είχε δει ακόμη.

Κι έτσι, με έναν μαγικό τρόπο το αυτοκίνητό που τόσο επιθυμούσε εμφανίστηκε μπροστά του. Φωνές και ξέφρενοι πανηγυρισμοί ακούστηκαν, ενώ ταυτόχρονα όρμησε κατά πάνω του και επιβιβάστηκε στο καινούριο του απόκτημα. Από τη θέση του οδηγού με όλες τις ταχύτητες, τις κόρνες και τα φώτα, το ταξίδι στην περιπέτεια και την χαρά ξεκινούσε. Τίποτα άλλο πλέον δεν ήταν ικανό να αποσπάσει  την προσοχή του. Το κόκκινο αυτοκινητάκι μονοπωλούσε το ενδιαφέρον του!

Απόλυτα ευτυχισμένος και έχοντας απολαύσει πλήρως τη μέρα της ευχής του, ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσει τους νέους του φίλους. Το βράδυ, όπως μας εκμυστηρεύτηκε η μητέρα του, ο Γιώργος ήθελε να κοιμηθεί αγκαλιά με το νέο του αυτοκίνητο!!

τους εθελοντές μας: Βασίλης Ντάσης, Δανάη Καραχάλιου, Νικολέττα Κοντογιαννίδου

τους χορηγούς σε είδος: ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΣ, e-food, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, Ερμής ο μάγος, mama piniata, Toy Park, Myikona

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)