Ενθουσιώδης! Με αυτήν την λέξη μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει τη Στέλλα. Περίμενε πως και πως ένα τηλεφώνημα της νεράιδάς της, ενώ πολλές φορές έπαιρνε το θάρρος να τηλεφωνήσει εκείνη. Κάθε φορά η ίδια ερώτηση: «Μήπως ξέρετε πότε θα γίνει η ευχή μου πραγματικότητα;» Ακουγόταν από τη φωνή της  πόσο πολύ το ήθελε… καταλαβαίναμε την αγωνία, την προσδοκία αλλά και το χαμόγελο που σχηματιζόταν στο πρόσωπό της όσο μας μιλούσε.

Γλυκύτατη, με μεγάλη αγάπη στις φίλες της, τις οποίες και ήθελε να έχει μαζί της την ημέρα της εκπλήρωσης της ευχής της.

Η ξεχωριστή μέρα ξεκίνησε με μια επίσκεψη στο σινεμά, σε private αίθουσα όπου η Στέλλα μαζί με την οικογένεια και τις φίλες της φυσικά, θα παρακολουθούσαν σε ιδιωτική προβολή  μία ταινία από αυτές που τρελαίνεται να βλέπει η Στέλλα και πιο συγκεκριμένα… ένα θρίλερ!  Μπορείτε να καταλάβετε για πόσο θαρραλέο κορίτσι μιλάμε!

Η χαρά της ήταν μεγάλη και απολάμβανε κάθε στιγμή! Και φυσικά από την ημέρα δεν θα μπορούσαν να λείπουν, οι άπειρες φωτογραφίες! Ένας μάλιστα από τους λόγους για τους οποίους η Στέλλα είχε επιλέξει το συγκεκριμένο κινητό, ήταν για την πολύ καλή κάμερα που ήξερε ότι έχει! Έτσι, θα μπορούσε να περνάει άπειρες ώρες με τις φίλες της βγάζοντας φωτογραφίες. Και πραγματικά μείναμε όλοι άφωνοι, όταν μάς είπε ότι κατά μέσο όρο, μέσα σε μία μέρα βγάζουν τουλάχιστον… 300 φωτογραφίες!

Η διασκέδαση συνεχίστηκε με ένα υπέροχο γεύμα για όλους, στο αγαπημένο εστιατόριο της Στέλλας. Όλοι περνούσαν τέλεια, αλλά το κορίτσι μας εξακολουθούσε να περιμένει… Αισθανόταν ότι κάτι θα «συνέβαινε» και ανυπομονούσε, αλλά δεν φανταζόταν με τίποτα τον τρόπο με τον οποίο θα γινόταν. Έφερναν τα πιάτα, όμως το κινητό που τόσο πολύ ήθελε να κρατήσει στα χέρια της, …πουθενά. Πρώτα εμφανίστηκαν οι θήκες που προμήνυαν ότι κάτι καλό έρχεται. Στη συνέχεια, το power bank και το προστατευτικό τζάμι. Η αγωνία είχε χτυπήσει κόκκινο! Και λίγο πριν το επιδόρπιο, ένα σπέσιαλ πιάτο «παρουσιάστηκε» μπροστά στη Στέλλα. Αυτό δεν ήταν άλλο από το κινητό! Εκείνη τη μαγική στιγμή, τα μάτια της έλαμψαν και το πιο πλατύ χαμόγελο ζωγραφίστηκε στο πρόσωπό της.

Και μαντέψτε ποιο ήταν το επόμενο βήμα… Μα φυσικά, ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ! Σας το είπα ότι τρελαίνεται!

Εύχομαι πραγματικά να το χαρεί αυτό το κινητό. Η μεγαλύτερη μου όμως ευχή είναι να είναι πάντα τόσο ενθουσιώδης, να έχει αυτό το υπέροχο χαμόγελο στο πρόσωπό της και ποτέ να μην αφήσει κανέναν και τίποτα να της τα στερήσουν. Αυτός νομίζω είναι και ο στόχος όλων των νεράιδων, να κρατήσουν ζωντανή στο μυαλό και στην καρδιά των παιδιών, την ανάμνηση της χαράς που είχαν την ημέρα της εκπλήρωσης της ευχής τους!

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Φ. Πολίτη, Ι. Σταφυλλίδη τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο Image result for καρδια

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Cosmote, Frogs, Riviera Coast, Fresh, Odeon

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).