«Μη βλέπετε που δε φαίνεται πόσο χάρηκα, στην πραγματικότητα όμως, έχουν χαρεί όλα τα μέσα μου, κάνουν πάρτι όλα τα όργανα μου»! Με αυτά τα λόγια, ο Παναγιώτης μάς αποστόμωσε με τον πιο όμορφο τρόπο!

Ένα χαμογελαστό, κοινωνικό και πολύ ώριμο για την ηλικία του παιδί, ο Παναγιώτης, μας ευχήθηκε να αποκτήσει το PlayStation 5, ώστε να μπορεί να παίζει τα αγαπημένα του παιχνίδια με τους φίλους του. Όντας μοναχοπαίδι, είναι καλή συντροφιά γι’ αυτόν η διαδικτυακή επικοινωνία με τους φίλους του μέσω του παιχνιδιού.

Η ευχή δόθηκε και αμέσως ξεκίνησε να στήνεται μία ολόκληρη «μηχανή», ώστε ο μικρός να μην καταλάβει τίποτα. Μία όμορφη αίθουσα κινηματογράφου, στο Κέντρο Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης του Δήμου Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης, ετοιμάστηκε για να υποδεχτεί τον Παναγιώτη.

Συνθέσεις με μπαλόνια ομόρφυναν τον χώρο, ένας πλούσιος μπουφές με υπέροχες γλυκές και αλμυρές δημιουργίες στήθηκε στην είσοδο, πολλά πακέτα με δώρα πήραν τη θέση τους και το PlayStation συνδέθηκε με τη μεγάλη οθόνη του κινηματογράφου. Όλα ήταν έτοιμα και περίμεναν τον Παναγιώτη και τον κολλητό του φίλο, που θα τον συνόδευε. Με τη βοήθεια της γλυκιάς μανούλας του, που συνωμότησε μαζί μας, ώστε τα δύο αγόρια να μην ξέρουν τι πραγματικά τα περιμένει, αφού τους είχε πει ότι δήθεν τους περίμενε ο προπονητής τους του Tae Kwon Do, για να τους μιλήσει.

Μπαίνοντας μέσα και αντικρύζοντας τις νεράιδες με τα μπλουζάκια του Make-A-Wish, ο πανέξυπνος Παναγιώτης κατάλαβε αμέσως ότι είχε έρθει η μέρα που τόσο λαχταρούσε: η εκπλήρωση της ευχής του!

Έτρεξε αμέσως μέσα στην αίθουσα και μόλις κατάλαβε ότι η κονσόλα ήταν συνδεδεμένη στη μεγάλη οθόνη και έτοιμη για παιχνίδι, έμεινε άφωνος! Αφού άνοιξε και τα υπόλοιπα δώρα του, χωρίς να χάσει λεπτό, έτρεξε και άρπαξε τα δύο χειριστήρια. Έδωσε το ένα στον φίλο του και ξεκίνησαν το παιχνίδι!

Τους διακόψαμε μόνο για να φάνε κάτι και να κόψουμε την υπέροχη τούρτα που μαρτυρούσε ότι η ευχή του είχε εκπληρωθεί και το παιχνίδι συνεχίστηκε. Ήταν τόσο χαρούμενος, τόσο ευτυχισμένος, καθώς δεν περίμενε τίποτα από όλα αυτά, ούτε όλα τα δώρα ούτε αυτή τη μεγάλη έκπληξη. Όπως μας εκμυστηρεύτηκε και η μητέρα του, είχε πολύ καιρό να δει το παιδί της τόσο χαρούμενο κι ευτυχισμένοΑυτό τα λέει όλα…

Εμείς ευχόμαστε αυτή η χαρά να τον συντροφεύει σε ό,τι κάνει από δω και πέρα!

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για την πολύτιμη βοήθειά τους στην ευχή του Παναγιώτη!

θερμά την εταιρεία Elite Strom για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Δέσποινα Εύδου, Μαίρη Κοτσάκη

τους χορηγούς σε είδος: PlayStation Greece & Adriatic / Sony Hellas, Χούτος Catering, Στην Πόλη, Γλυcozy, Φιλιώ Γρηγορίου (βιντεοσκόπηση), Nick Fotografie, MyIkona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!