Ο Βλαδίμηρος είναι ένα παιδί με χρυσή καρδιά, που λατρεύει τα ταξίδια. Έτσι, πολύ απλά και ξεκάθαρα μάς εξέφρασε τη μεγαλύτερη του επιθυμία. Αυτό που ήθελε περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο στον κόσμο ήταν να ταξιδέψει επιτέλους και ο ίδιος και μάλιστα, να επισκεφθεί την Πόλη του Φωτός, το μαγευτικό Παρίσι. Είχε ακούσει τόσα πολλά και ήθελε να τα δει όλα, με τα ίδια του τα μάτια!

Μόνος του ενδοιασμός ήταν ότι φοβόταν κάπως, όπως μάς είπε τα ταξίδια με το αεροπλάνο. Αυτό όμως, δεν αρκούσε για να τον εμποδίσει να εκπληρώσει το όνειρό του. Άλλωστε, είχε αντιμετωπίσει με θάρρος, πολύ μεγαλύτερες δυσκολίες…

Το ταξίδι οργανώθηκε με κάθε λεπτομέρεια, οι βαλίτσες ετοιμάστηκαν, και ο Βλαδίμηρος με την οικογένειά του επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο για να απολαύσουν την πιο υπέροχη εμπειρία της ζωής του!

Θέλοντας να επωφεληθούν και να μην χάσουν ούτε λεπτό, ξεκίνησαν αμέσως τις περιπλανήσεις  και τις βόλτες στους κήπους, τις πλατείες και στις όμορφες γειτονιές. Επισκέφθηκαν τα φημισμένα αξιοθέατα, έκαναν βόλτα στον Σηκουάνα με τα Bateaux Mouches, επισκέφθηκαν τα Ηλυσία Πεδία και έβγαλαν φωτογραφίες στην Αψίδα του Θριάμβου. Αλλά το αποκορύφωμα ήταν, φυσικά, όταν επισκέφθηκαν ένα από τα δημοφιλέστερα αξιοθέατα του κόσμου και σήμα κατατεθέν της πόλης του Παρισίου, τον επιβλητικό Πύργο του Άιφελ. Ο βροχερός καιρός δε τους πτόησε καθόλου κατά την επίσκεψή τους και απόλαυσαν κάθε στιγμή!

Και όταν το υπέροχο αυτό ταξίδι τελείωσε και επέστρεψε, ο Βλαδίμηρος μάς διηγήθηκε με κάθε λεπτομέρεια, όλα όσα έζησε εκεί! Μάς μιλούσε με ένα βλέμμα έκδηλης χαράς καθώς αναπολούσε τις εμπειρίες του στο Παρίσι. Και έκανε τόσα πολλά, είδε τόσα μέρη, που οι περιπέτειές του δεν είχαν τελειωμό και συνεχώς θυμόταν κάτι καινούριο να μάς διηγηθεί! Το μόνο που δεν τον ικανοποίησε απόλυτα, όπως μάς είπε, ήταν το φαγητό, καθώς οι μερίδες ήταν πολύ μικρές! Μικρό τίμημα, μπροστά σε ένα τέτοιο φαντασμαγορικό ταξίδι. Αγαπημένε μας Βλαδίμηρε, μακάρι η ζωή σου να είναι τόσο λαμπερή όσο η Πόλη του Φωτός και το μόνο «ταβάνι» στα όνειρά σου ο γαλάζιος ουρανός!

πολύ για την υιοθεσία της ευχής:
«Κάθε ευχή και ένα τραγούδι» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μηλίων
«Little Artist on Duty» από το ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΓΕΛΑΕΙ και το The Art Dose

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς σε είδος: Aegean, Airbnb International

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS).