Ο μικρός Ε. δεν περίμενε με τίποτα να εκπληρωθεί η ευχή του αστραπιαία! Και μάλιστα, με τρόπο που δεν είχε ούτε κατά διάνοια φανταστεί! Για καιρό, η βαθύτερη ευχή του ήταν ένας υπολογιστής gaming. Ήθελε να παίζει και να απολαμβάνει τα ηλεκτρονικά παιχνίδια που τόσο αγαπάει με ένα εργαλείο που θα «τρέχει» με ταχύτητα φωτός!

Η οικογένεια του μικρού μας ήρωα χρειαζόταν λίγες ημέρες ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς, για να αφήσει πίσω της τις δυσκολίες της ασθένειας. Έτσι, κλείσαμε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και στο μεταξύ, ένα μικρό ξωτικό βρέθηκε στο σπίτι της οικογένειας για να στήσει και να οργανώσει τη μεγάλη έκπληξη: τον υπολογιστή του παιδιού μας!

Ο Ε. Πέρασε το βράδυ της ξεγνοιασιάς στο νέο του προσωρινό κατάλυμα, με επιτραπέζια παιχνίδια, πίτσες και γέλια σε ένα αξέχαστο sleepover! Επιστρέφοντας στο σπίτι, μόλις είδε τον νέο του υπολογιστή, μαζί με όλα τα αξεσουάρ που τον συνόδευαν, το βλέμμα του έμεινε κατάπληκτο! Ένα ακόμα μικρό, αλλά απίθανο πάρτι με κεράσματα, τούρτα και παιχνίδια συνόδευε τον υπολογιστή του Ε. μας, ο οποίος – στην κυριολεξία – ξετρελάθηκε!

Η ημέρα της εκπλήρωσης της ευχής του θα έχει σίγουρα για ξεχωριστή θέση στην καρδιά του! Το μαρτυρούσε το βλέμμα του, άλλωστε. Το χαμόγελο που είδαμε αποτυπωμένο στα χείλη του θα τον συντροφεύει για καιρό ακόμη, χαρίζοντάς του ελπίδα και ευτυχία!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Σολανάκης Γιάννης, Κώστας Σκαράκης

τους χορηγούς σε είδος: Myikona, CraftBox, ΣΑΡΖΕΤΑΚΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ, EDEM TRAVEL AGENCY, ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΑΚΟΣ – CIMELIO TEAM, ΔΟΥΡΟΥΝΤΑΚΗΣ, ΑΦΟΙ ΠΟΛΙΤΗ ΑΕ

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!