Από όταν μπορούσε να θυμηθεί τον εαυτό της η Ε. είχε πάντοτε ένα ταλέντο: την ηθοποιία! Μάγευε κάθε άτομο που την γνώριζε. Ποτέ, όμως, δεν είχε την ευκαιρία να το αξιοποιήσει, όπως εκείνη επιθυμούσε. Όταν τη ρωτήσαμε τι θα ήταν εκείνο που θα την έκανε πραγματικά ευτυχισμένη εκείνη, με μεγάλη αποφασιστικότητα, μας είπε: «Θέλω να συμμετάσχω στην αγαπημένη μου τηλεοπτική σειρά!».

Αμέσως μόλις το άκουσε η νεράιδά της, σήκωσε όλον τον κόσμο στο πόδι! Άρχισε τα τηλέφωνα και τις επικοινωνίες. Τηλέφωνο στο τηλέφωνο, μετά από λίγο καιρό, η νεαρή μας είχε στα χέρια της μια πρόσκληση για να παίξει έναν ρόλο στο «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Με τη μητέρα της, πάντα στο πλευρό της, την αμέσως επόμενη ημέρα η Ε. βρισκόταν στο στούντιο, όπου γίνονταν τα γυρίσματα. Κάμερες, φώτα, οι ηθοποιοί που θαύμαζε χρόνια ολόκληρα… Ήταν όλα εκεί! Η υποδοχή ήταν πολύ ζεστή από όλους! Παραγωγή, συνεργείο, ηθοποιοί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να δείξουν στην Εύα πόσο μεγάλη χαρά και τιμή ήταν για εκείνους, που βρισκόταν εκεί. Αισθανόταν σαν να ζούσε ένα πραγματικό όνειρο, και όταν της είπαν πως έπρεπε να την ετοιμάσουν για να ξεκινήσουν το γύρισμα, το χαμόγελό της ήρθε για να μείνει σαν τατουάζ στο πρόσωπό της.

Καθώς την έβαφαν και της έφτιαχναν τα μαλλιά, αισθανόταν σαν επαγγελματίας ηθοποιός! Δεν άργησε η στιγμή που ο σκηνοθέτης έκλεισε την κλακέτα και έδωσε σήμα να αρχίσει η σκηνή της Ε. Εκείνη, χωρίς κανένα δισταγμό, είπε τα λόγια της, που είχε αποστηθίσει μερικές ώρες πριν αρχίσει η σκηνή. Χρειάστηκαν μόνο λίγες λήψεις 3-4 μέχρι να ακουστεί από τα μεγάφωνα η φωνή του σκηνοθέτη, Διονύση Φερεντίνου: «Το έχουμε! Μπράβο Ε.!». Όλο το συνεργείο ξέσπασε σε χειροκροτήματα!

Η ημέρα έκλεισε με ένα υπέροχο γεύμα και αμέτρητα συγχαρητήρια. Όλοι μαζεμένοι στα παρασκήνια, παρέδωσαν στην Ε. ένα βραβείο Oscar με το όνομά της χαραγμένο. Είναι βέβαιο ότι κάθε δευτερόλεπτο εκείνης της ημέρας θα έχει πάντοτε μια θέση στην καρδιά της!

θερμά την Lay’s για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Πόπη Μικεδάκη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Myikona, Craftbox, Αστράμαξα, Fresh, Aναστασία ζαχαροπλαστείο, Viva.gr

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!