Ένας πραγματικός μπόμπιρας… Μόνο έτσι θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν οι νεράιδες τον μικρό μας Ε. Είναι απίστευτα δραστήριος, πολυλογάς, πεισματάρης και… γλυκατζής! Πριν καλά-καλά προλάβουν να του πουν ένα «γεια», ο μικρός δεν κρατιόταν να ξεστομίσει την ευχή του. Με το «καλησπέρα», λοιπόν, ανακοίνωσε στις νεράιδες ότι από εδώ και πέρα η ζωή του θέλει να είναι ένα ατέλειωτο παιχνίδι… Και πώς θα γινόταν αυτό; Αποκτώντας τη δική του παιδική χαρά!

Για να στηθεί η παιδική χαρά οι προετοιμασίες και οι εργασίες ήταν αμέτρητες και κάπως… δύσκολες! Οι νεράιδες δεν σπατάλησαν ούτε δευτερόλεπτο! Άλλωστε, δεν ήξεραν κιόλας για πόσο ακόμα θα μπορούσαν να συγκρατήσουν τον μικρό Ε., του οποίου η ανυπομονησία μεγάλωνε μέρα με τη μέρα! Αρχικά, έπρεπε να «στρωθεί» η αυλή. Το έδαφος έπρεπε να γίνει ίσιο και ενιαίο και ύστερα, να τοποθετηθεί ένα δάπεδο ασφαλείας για να είναι ο ήρωάς μας όσο πιο ασφαλής γίνεται όσες ώρες απολαμβάνει την καινούρια του παιδική χαρά. Τοποθετήθηκε και ένα μικρό σπιτάκι, για να μπορεί, όποτε θέλει, να ξαποσταίνει από το παιχνίδι του και να το μετατρέψει στο δικό του μοναδικό καταφύγιο. Κούνιες, τσουλήθρα και σπιτάκι ήταν όλα έτοιμα και οι νεράιδες ολοκλήρωσαν την παιδική χαρά με ένα τραμπολίνο, το οποίο κάνει πολύ καλό στον οργανισμό και την ασθένειά του.

Την ημέρα της μεγάλης αποκάλυψης, φρόντισαν να υπάρχει και ένας μεγάλος πάγκος με κάθε είδους γλυκό που μπορεί κανείς να φανταστεί για τον μικρό γλυκατζή. Όταν όλα ήταν πανέτοιμα και κατέφθασαν και οι επίτιμοι καλεσμένοι – τα ξαδέρφια του Ε. που θα εγκαινίαζαν μαζί του την παιδική χαρά – όρμησε με τα μούτρα στο παιχνίδι! Ακούραστος, έτρεχε πάνω-κάτω για ώρες ολόκληρες και σταματούσε μόνο για να «τσιμπήσει» κανένα γλυκάκι.

Με ένα τεράστιο αφοπλιστικό χαμόγελο φώναξε: «Μαμά, τώρα δε θα χρειάζεται να πηγαίνουμε στην παιδική χαρά, έχουμε τη δική μας!», λέγοντας έτσι στις νεράιδες το δικό του μοναδικό «ευχαριστώ».

τους εθελοντές μας: Μερόπη Αμπατζή, Τάνια Γεωργουλέτη

τους χορηγούς σε είδος: Panda Sports, Μεταφορική Λιναρδάκης, Pasalidis Patisserie, MyIkona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!