Φέτος τα Χριστούγεννα τα παιδιά της Ελληνογαλλικής Σχολής Αθηνών, Άγιος Παύλος, ζωγράφισαν για τα παιδιά του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Πολύχρωμες πέτρες, αστέρια, χριστουγεννιάτικα δέντρα, κόκκινα σκουφάκια και αγάπη πλημμύρισαν τις τάξεις του Νηπιαγωγείου, της Α΄ και της Γ΄ Δημοτικού.
Με πρωτοβουλία εκπαιδευτικών και γονέων, και κατόπιν επικοινωνίας με τον Οργανισμό, αμέτρητες πέτρες μεταφέρθηκαν στο σχολείο και τα παιδιά ανέλαβαν να τις στολίσουν! Οι δημιουργίες των μικρών καλλιτεχνών θα πωλούνται στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar μας στο Golden Hall και τα έσοδα θα διατεθούν για την εκπλήρωση ευχών.
Με αφορμή το διασκεδαστικό αυτό παιχνίδι, οι δασκάλες ενημέρωσαν τους μικρούς μαθητές για τη σημαντικότητα της εκπλήρωσης της ευχής παιδιών που νοσούν από κάποια σοβαρή ασθένεια, αλλά και για τη διαφορετικότητα αυτών των παιδιών. Κατάφεραν να κινητοποιήσουν τους μικρούς μαθητές και να τους διδάξουν τη σημασία της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, μέσα από μια συλλογική δραστηριότητα.
Τα παιδιά του Αγίου Παύλου έχουν συνεισφέρει στο παρελθόν και με την ενέργεια του Bake-A-Wish, όπου μικροί και μεγάλοι έψησαν νόστιμα muffins και τα προσέφεραν στους συμμαθητές τους συλλέγοντας δωρεές για το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).


Ευχαριστούμε πολύ τους μικρούς εθελοντές, που μας μάγεψαν με τα χρωματιστά τους «πετράδια» και αποφάσισαν να αφιερώσουν αγάπη και χρόνο για τα δικά μας παιδιά!

Ευχαριστούμε και τα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ και την εταιρεία BIC VIOLEX για την ευγενική προσφορά ανεξίτηλων μαρκαδόρων.