Εύχομαι να αποκτήσω μια ηλεκτροκίνητη αστυνομική μηχανή – Ηλίας, 4, οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία

Ένας τόσο δα μικρός αστυνόμος εμφανίστηκε μια ηλιόλουστη ημέρα στο χώρο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών. Είχε λάβει μια πολύ σημαντική πληροφορία… Ένας «κακός» είχε απαγάγει τη νεράιδά του και έτσι δε θα μπορούσε να εκπληρωθεί η ευχή του! Αυτός ήταν ο Ηλίας μας, και από την πρώτη στιγμή ήξερε πως είχε να αντιμετωπίσει μια μεγάλη πρόκληση. Καθώς όμως παρά τα 4 του χρόνια, είναι συνηθισμένος στα πολύ δύσκολα, δεν δίστασε ούτε στιγμή και κινητοποιήθηκε αμέσως!

Χωρίς δεύτερη σκέψη, φόρεσε τη στολή του, κάλεσε και τους καλούς του φίλους Σπάιντερμαν και Μπάτμαν για να τον βοηθήσουν και μαζί ένωσαν τις δυνάμεις τους, για να βγάλουν εις πέρας την αποστολή τους.

Περιπολικά και αστυνομικές μηχανές ήταν εκεί μαζί του, συνοδεύοντάς τον σε αυτή τη δύσκολη περιπέτεια, για να του δείξουν ότι με πίστη και προσπάθεια, θα μπορέσει να αντιμετωπίσει αυτό που του έκλεψε τα όνειρα!

Και ναι, όλοι μαζί τα κατάφεραν! Όλοι μαζί έπιασαν τον κακό και απελευθέρωσαν την καλή του νεράιδα, η οποία ως ανταμοιβή για τη γενναιοδωρία και τη βοήθεια του μικρού της αστυνόμου-προστάτη, του χάρισε την ηλεκτροκίνητη μηχανή με τόση λαχτάρα περίμενε ο Ηλίας μας! Έτσι όπως ο μικρός μας πόζαρε καμαρωτός με τη στολή του αστυνόμου και τα γυαλιά, ήταν τόσο όμορφος που θύμισε σε όλους τον Τομ Κρουζ, σε έκδοση τσέπης!

Η αποστολή εξετελέσθη με απόλυτη επιτυχία και η αστυνομική μηχανή, ήταν πλέον δική του! Θα την έχει έως ότου μεγαλώσει και ανέβει στην κανονική, μεγάλη μηχανή ως κανονικός αστυνομικός, για να θυμάται τη μάχη που έδωσε κάποτε με την ασθένειά του, το πείσμα με το οποίο πάλεψε και τη δύναμη που είχε για να επιτύχει αυτό που τόσο πολύ ήθελε!

Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές μας για την πολύτιμη προσφορά τους: Ραφαέλα Ντάφου, Νατάσα Κανελλοπούλου, Ντανιέλα Μάστορα

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind : ΕΛΑΣ, Διεύθυνση Αστυνομίας Αερολιμένα Αθηνών, Τζωρτζόπουλος, Spiderman (Σταύρος Βλαχάκης), Batman (Αλέξανδρος Μπέης) Deathstroke (Αντώνης Χαλδάς), easy to see, Friday’s, ζαχαροπλαστείο Ανεμώνη

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS).